lauantai 6. marraskuuta 2010

Syökää tyrniä

Nyt piti ottaa sympatia-avuksi tuo paksusarvilampaan karitsa kun tämä kotuntekovimma on jäänyt tyttären muuttoremontin jalkoihin eikä oikein mitään ole syntynyt.
Eilen tein tämän tyrnimarjakorun. Kaikki osaset ovat lasihelmiä. Etsin juuri tietoa tyrnistä, sehän on varsinainen terveyspommi. Muistelen että kolme marjaa päivässä riittäisi, siitä en kyllä löytänyt mitään tietoa.
Tuo otsikko palauttaa mieleen vieläkin mielestäni yhden parhaimmista mainoksista jossa possuparka kehoittaa joulun alla syömään kanaa. Toinen joka on jäänyt mieleeni taisi olla muuten ensimmäinen "Meidän äiti tekee teidän äitien ruoat"- mainos. Siinä se pieni tyttö oli niin luonteva ja uskottava.

5 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Suloinen taustakuva, tulee minullekin mieleen ne mainokset. Koru on syötävän hyvännäköinen. Tyrnimarjat tosiaan ovat terveellisiä, mutta niin happamanmakuisia.

Niina kirjoitti...

Tuo koru on vähän samanlainen kuin ne kesäiset marjakorut, ihana. Kuva on todella hyvä, voikun minäkin saisin väsättyä sen kuvauspaikan :D

Muikku kirjoitti...

Kaunis koru ja kivasti kuvattu! Mut mie turpoon tyrnistä :/ Pari marjaa ja korvanlehdet menee palloiks. En tiiä mikä siinä sen tekee, joku kumminkin. Hassua.

Pirita kirjoitti...

Pirteä piristysruiske. Tää koru on Ihana! Harmi kun Muikkunen ei voi tyrniä syödä. :( Anopin tekemä tyrnikiisseli on parasta herkkua. Tyrnimehusta hömpsyt niin kyllä saa virtaa ja c vitamiinia.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Manteli, Niina, Muikku ja Pirita!
Olin kerran eräällä allergia- luennolla jossa vanhahko kokenut allergialääkäri sanoi että kaikelle muulle voi ola allerginen paitsi puhtaalle vedelle ja -hopealle. harmi vaan kun ne asiat rajoittavat elämää.