sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Marraskuu - kuukaudenkoru

Tämä kuukaudenkoru ei kuvaa kuukautta oikeastaan samalla tavalla kuin muut joissa olen yritänyt väreillä saada vuodenaikaa näkyviin. Marraskuun kuten maaliskuunkin miellän violetiksi, marraskuun violetti on aika harmaasävyistä.
Halusin tehdä tästä sellaisen toivomus-korun.
Toivon että pian tulisi kerros kaunista pehmeää lunta, kaikille sopiva kerros:) ja sitten vielä luonnonjäitä että retkiluistelijat voisivat nautiskella kerrankin. Vähän ristiriitainen toive, kun sitä luntahan tulee tietysti sinne jäällekkin. Myyty
Korussa on suuria ihania mv-helmiä, vuorikristallisiruja ja hopeaa. Korussa lukko asettuu oikean solisluun tietämille. En vieläkään ole opetellut silkkiin sitomista, asia on kyllä ollut sulatteluvaiheessa, mutta kun luonne vaatii nopeammin valmistuvaa ja siinä olisi luultavasti niin paljon "eikua". Tämä koruhan olisi kaunis ihan pelkillä mv-helmillä silkkiin sidottuna.
Nyt tähän koruiluun tulee pieni tauko kun menen sairaalaan osastotoimenpiteeseen. Toivottavasti kirurgi on huolellinen eikä osu mielikuvitukseen eikä värisilmään, niin pääsen sitten taas puuhastelemaan.

8 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Mä olen nyt tällä hetkellä vaaleiden mv-helmien lumoissa. Johtuneekohan tuosta tuunauskorusta, mutta onneksi on tulossa Tampereen markkinat, josta EHKÄ saisi ostettua lisää kaikenlaista, mistä mies EI tule olemaan kiitollinen tälle rouvalle ;) Ja ekat joulumarkkinatkin tulossa 28päivä=)

Manteli kirjoitti...

Kyllä on kaunis marraskuunkoru ja hyvin onnistunut kuvaus. Käytit varmaan kuvaustelttaa, valo saa helmet näyttämään silkinhohtoisilta.
Onnea toimenpiteeseen, toivottavasti pääset pian helmeilemään.

Niina kirjoitti...

Upea on ja kuva täydellinen. Hoiturilta haleja toimenpiteeseen :D

Unknown kirjoitti...

Mielettömän herkkis kaunotar <3

Mags kirjoitti...

Ihastuttava herkkis-marraskuu <3

Tämäkin toivoo kaikkea hyvää toimenpiteeseen, rohkaisuhali <3

Manteli kirjoitti...

Vikki, haastoin sinut muistelemaan lapsuuttasi. Haaste on blogissani.

Akvis kirjoitti...

Herkän suloinen. Ja tuo kuva on ihana!

Vikki kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!
Ja kiitos myös tsemmpauksista, kaulalla on pitkä haava muistona, onnesi paranemassa päin. Korujen teko on mahdollista mutta ei nyt esimerkiksi kuusta voisi koristella.

Kiitos Manteli haasteesta! Otan sen mielelläni vastaan mutta vähän myöhemmin!