perjantai 19. marraskuuta 2010

Merit

Näitä käsintehtyjä helmiä olen säästellyt pitkän aikaa, tiedän vain tekijän etunimen joka on Anne, ostin nämä hänen ystävättäreltään.
Valitettavasti kuvasta eivät erotu ihanat kullanväriset pilkut. Jollain tavalla nämä tuovat mieleen avaruuden, yötaivaan ja tähtikuviot.
Seurana kullansävyisiä epäsäänöllisiä mv.helmiä ja swarovskin kristalleja.
Kuva on kirjasta Sinuhe egyptiläinen. Luin kirjan joskus noin 20-vuotiaana ja muistan lukeneeni sen suurinpiirtein tauotta, syömättä ja juomatta. Nyt ajattelin lukea uudestaan, katsotaan onko se tänä päivänä yhtä suuri lukuelämys kun vuosia on välissä reilusti yli tuplaten.

9 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Kauniita helmiä!! Voi juku, ihan MAHTAVAn väriset!!! SInuhe egyptiläiseen en ole koskaan tutustunut, vaikkakin kirjastossa olen töissä ollut. Monta mukavaa kirjaa on tullut luettua, mutta ei tuota klassikkoa, valitettavasti. Lue ja kerro elämysmatkasta menneeseen, ja vielä tärkeämmin; kannattaako sen itsekin kokea ;)

Mags kirjoitti...

Nyt kuolaan kyllä toden teolla!! Samantyylisiä helmiä olen nähnyt mutten näin kauniita! Ihana sekin, että ovat kotimaisen tekijän.
Tyylikäs kokonaisuus.

Manteli kirjoitti...

Ihanat helmet, itsetehdyt helmet ovat kyllä upeita, nämä ovat erikoisen värisiä ja mukavan muotoisia.

Mags kirjoitti...

J.k. Joskus takavuosina tuo Sinuhe tuli radiosta jatkokuunnelmana ja oli aivan 'must', siinä oli upeat näyttelijät rooleissa ja kuuntelunautinto oli todella ainutkertainen, vei kirjan maisemiin täydellisesti.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Ninni! Kirjan lukemisen jälkeen tekisi mieli varmastikin lähteä tutustumaan maahan. Uskomatonta muuten ettei Mika Waltari käynyt koskaan Egyptissä.

Kiitos Mags! En muista ollenkaan että Sinuhe on tullut kuunnelmana.

Kiitos Manteli! yksi unelmista olisi päästä katsomaan ja kokeilemaan miten näitä helmiä tehdään. Janehan siinä asiassa osaa auttaa :)

Peikkonen kirjoitti...

Ihanat helmet ja upea koru <3

Vikki kirjoitti...

Kiitos Peikkonen1

Akvis kirjoitti...

Onpa kauniita helmiä! Tykkään kovasti tästä erikoisemmasta väriyhdistelmästä. Todellinen herkkukoru!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Akvamarin! Olen vähän arasti käyttänyt kullan sävyjä, mutta tähän olen hyvinkin tyytyväinen, johtuen paljon noista upeista helmistä.