lauantai 13. marraskuuta 2010

Pikkujoulun pikkusievä koru

Iloista pikkujoulun aikaa kaikille juhlijoille!
Onkohan näin että pikkujouluja innostutaan jälleen järjestelemään, tuntui että välillä olisi ollut vähän hiljaisenpaakin.Myyty Helmet ovat ihan helmiäishelmiä. Näistä löytyy välillä uskomattoman hienoja sävyjä, tykkään ihan sävyjen takia.
Samaa värimaailmaa oleva hopeafoliosydän löysi tästä keskeltä paikkansa, lisäksi korumetalleja ja sydämellisyyttä vielä lisätään lukolla.
Tämän kuvauksessa onnistuin jo paremmin siinä teltassa, lisäksi päätin samalla opetella kuvaamaan järkkärillä joka on ollut vähän syrjässä kun en ole oikein tullut sinuiksi sen kanssa.

7 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Kaunis ja rauhallinen koru. Ja hyvät metsänsävyiset helmet olit taas bongannut sieltä Korutarvikekirppikseltäkin! Itsekin vähän himoitsin niitä, mutta hyvään kotiin päätyivät! :)

Mags kirjoitti...

Oo ! Hienolta platinansävyltä näyttää minun näytöllä nuo helmet! Aivan namunen koru :-)

Manteli kirjoitti...

Hyvältä näyttää kuva ja koru on justiinsa sopiva pikkujoulujuhliin♥

Niina kirjoitti...

Oikein kaunis ja harmoninen. Sinulla on taito tehdä näyttäviä lyhyitä kaulakoruja. Kuvakin on hieno, itse olen pikku hiljaa opetellut järjestelmä kameran käyttöä ja opin juuri että ISO-asetuksilla saa pimeässäkin melko "valoisia " kuvia... pitää vielä harjoitella.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Nafisan, kun luotat siihen että annan helmille hyvän kodin :)
Kiitos Manteli ja Mags!
Kiitos Niina! Miulla tuo järkkäri on ollut parisen vuotta mutta aina tuo vanha pokkari osuu vaan käteen. Tämän talven aikana aion opetella.

Akvis kirjoitti...

Ihanaa vanhanajan tunnelmaa tuossa korussa! Sävyt ovat tosi kauniita.

Vikki kirjoitti...

Kiitos, Akvamarin!