keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Muoviromantiikkaa

Kuullostiko otsikko hurjalta?
En väheksy, en sitten minkäänlaisia materiaaleja, muovi kelpaa siinä kuin muutkin. Muovista tosin voisi tässä tapauksessa käyttää kyllä sanaa akryyli.
Tykäsin ihan valtavasti näistä lucite-kukkasista kun nämä kotiutuivat joskus jo keväällä, näissä on jotain herkkyyttä vaikka eivät ihan pieniä olekkaan. Keskustaksi laitoin helmihatun. Väri taitaa olla petrooli joka sopii mielestäni kuparin kanssa ihan hyvin.Myyty Sitä rakastamaani vintagehenkeähän yritin tähän hakea ja mielestäni löysinkin. Kiinnitys ketjuun oli vähän kinkkistä mutta onnistui korupiikeillä ja ilkeän kyllä näyttää korua toiseltakin puolelta.
Sitten toinen samansävyinen koru ikäänkuin vähän vaatimattomammaksi seuralaiseksi.
Tällä kertaa tein pitkiä molemmista, harvinaista kyllä. Lasihelmiä, kupareita ja akryylirinkula.
Olen tässä toipilaana parisen viikkoa joten täältä voi tulla koruja vähän tiiviinpään tahtiin kun ei oikein mitään raskaanpia puuhia voi tehdä, kuten esimerkiksi nostella painoja :D

8 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Tulee mieleeni liehuvamekkoiset metsänkeijut tanssimassa metsäaukealla, ihanan lämmin kesäpäivä, sudenkorennot pörräävät.
Myös alemmassa korussa on kesäisiä elementtejä.
Pikaista toipumista sinulle♥

Niina kirjoitti...

Nyt olet tehnyt ihan minun näköisiä koruja, juuri tuollaisia pitkiä. Ja toisessakin asiassa olen sydämeni pohjasta samaa mieltä, muovi/akryylihelmetkin ovat kauniita... joskus minusta niitä aliarvostetaan aivan turhaan: kokonaisuus se on mikä tekee korusta "arvokkaan", se vaatii sitä jotain että saa "vaatimattomista" aineksista jotain näin kaunista :D Paranemista ja nautihan nyt kun voi luvan kanssa ottaa löysemmin !

Unknown kirjoitti...

Ihanei kukei <3 kovin kaunis korunen.

Mags kirjoitti...

Tätä väriyhdistelmää ei voi vastustaa! Saat muovinkin ihanasti eloon :-)

Mags kirjoitti...

Niin ja oikein leppoisaa toipilasaikaa, tee sitä mistä nautit eli näemme varmaan paljon koruja :-D

Vikki kirjoitti...

Kiitos Manteli, ihana mielikuva!

Niina, kiitos! Kaiken lisäksi muovihelmet ovat kevyitä kantaa:)

Kiitos, Amalia!

Kiitos, Mags! Yritän saada sitä rannekoruvimmaa alulle :)

Akvis kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Ei se materiaali vaan se tunnelma ja kokonaisuus. Kelasin ylös ja alas ja ylös ja alas, ja päädyin rakastumaan eniten tuohon alempaan koruun.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Akvamarin!