tiistai 18. toukokuuta 2010

Valkoinen hetki

Valkoisia kivihelmiä helmiä vuorostaan. Tämän värin miellän talveen ja kylmään vuodenaikaan. En osaisi millään ryhtyä kauniina kevät iltana tekemään jääkarhukorua.


En ollut uskoa silmiäni kun menin käymään illalla takapihalla. Uskomatonta LUUMU KUKKII jo nyt, onkohan tämä epätavallisen aikaista, ainakin tuntuu siltä.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

No mutta tuollainen luumun(tai omenan)kukka korupa ois ihana. Valkoista ja vaaleanvihreää ;)

Manteli kirjoitti...

Kesämorsiammelle varmaan kelpaisi valkoinen koru. Kukkiiko siellä jo noin puut ja pensaat? Meilläkin kohta tuomi on kukassa ja pihalle leviää ihana tuoksu.

Mags kirjoitti...

Vaan silti nuo jääkarhut ovat tavattoman hellyttäviä :-) Jospa ne hiukan viilentäisivät oloa näillä helteillä, mää tiiä...

Vikki kirjoitti...

Kiitos!
Anni, olin jo suunnitellut omenapuu-aiheisen korun, laitan sen kohta esille.
Manteli, täällä on kesä edennyt ihan hurjaa vauhtia, uskomatonta.
Mags, olis kyllä kiva jos olis kainalossa oma pieni jääkarhu joka antais viileyttä :)

Jaana alias jahnukainen kirjoitti...

Ihastuttavia nämä sinun helmilaatikkosi. Minulla on kaikki helmet pussukoissa sikisokin isoissa karkkilaatikoissa. Osa on lajiteltu väreittäin ja osa materiaalin mukaan. Sekaisin ovat kumminkin ;)Ei ihme, että ei koruideoitakaan pulpahda päähän. Täytyy varmaan apioida tätä sinun tapaasi.

Jaana alias jahnukainen kirjoitti...

Ai niin, piti vielä sanomani, että meidänkin luumupuu on kukassa juuri.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Jahnukainen!
Töissä joskus nauroivat että miulla on kynätkin pituusjärjestyksessä. Se oli silloin ennenvanhaan ennen tietokoneita kun kyniä vielä käytettiin :D