sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kirpparilöytöjä VI

Kävin ihan ensimmäistä kertaa tänä keväänä torilla sunnuntai-kirpparilla. Siellä oli televisiointi kesällä esitettävää ohjelmaa varten. Oletin että myyjiä olisi tullut paikalle paljonkin mutta lisää olisi vielä mahtunut. Kuitenkin suhteelisen vilkasta.
Löysin näitä alpakkalusikoita koruja varten, lusikoita oli paljon, en raaskinut ostaa enempää. Jostain syystä tykkään vanhoista lukoista, tämä lähti eurolla. Sitten nämä kivikuulat olivat vaan niin kauniita. Ja helmet ovat lasia.
Meripihkaa nugetteina ja tuunaukseen meneviä korviksia, pässit saavat mustan värin. Kiveltä näyttävät ja tuntuvat nuo toiset korvikset. Rintaneula päätynee riipukseksi ehkä jotain organzaa seuraksi, sellaista romanttista höpsötystä ehkä. Rusetit olivat vaan niin hassut, tarkoitetut kai kengän koristeeksi, voihan ne laittaa vaikka neuleeseen tai mihin vaan.

Ostin aikaisemmin sellaisen kolmiruutuisen vanhan ikkunanpokan jonka ruutuihin suunnittelen laittavani nämä nyplätyt pitsiliinat, yksi aikaisemmin löytynyt on jo kotona, tämä oli hyvä tuuri kun nämä löytyivät. Noista pyöreistä vois tulla vaikka joku mobilen tapainen.Ja sokerina pohjalla tämä asetelma. Mehitähtiä istutettuna vanhaan alumiinivuokaan. Ajattelin että vaihdan kivet pyöreisiin mutta nyt kun olen tätä katsellut, nämähän tässä jo olevat sopivat hyvin. Alumiinivuoalle uusiokäyttöä.
Hinnat olivat hyvin maltillisia ja järkeviä. Tätähän sen tulisi ollakkin että tavara vaihtaa omistajaa. Jollekkin toiselle tarpeeton on toiselle aarre.


6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Etenkin tykkään noista meripihkahelmistä. Just tänää mietin, että joko kirpparit alkaa ja tajusin liian myöhään että ois jotain siellä jo ollut...No ens sunnuntaina sitten!

Mags kirjoitti...

Mulla taitaa olla kirpparilöytönä tismalleen samanlaisia (ruotsalaisia) lusikoita :-) Muutenkin oot löytäny kaikkee kivaa!
Ja aivan ihana vikki-keltainenkoru!

Manteli kirjoitti...

Oikeita aarteita olet löytänyt, lukko on aivan ihana ja kaikki muutkin tavarat. Onneksi meidän kirppikselta ei löydy juuri mitään, muuten olisi rahapussi kuralla aina.

Ninni kirjoitti...

Mie ei ymmärtä, miten joku VOI tehdä noin UPEITA löytöjä! Mä boikotoin täällä missä asun yhtä kirppistä, joten ei ole jäljellä kuin sitten yksi kirppis. Että sillee!! Mitäs ei kertonut mulle kirpputorinsa kirjoittamattomia sääntöjä ku sinne tavaraa ekaa kertaa vein! Kaikki meni niin pieleen, että päätin mulle olevan vain yksi kirppis, jossa asioin. Mutta voi kaunistus, mitä löytöjä aina vaan teet! ;) *nostaa olematonta hattua*

helrii kirjoitti...

Kylläpä sinä taas olet tehnyt löytöjä. Lusikoista tuli mieleeni, että pidän lusikkakoru kurssin 20.10.2010 Lpr:ssä.Meinaan vaan jos kiinnostaa.

Vikki kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Nämä olivat tosiaan edullisia löytöjä. Yleensä en maksa mistään yli viittä euroa. Kukkaistutus oli juuri sen viisi mutta ajattelin että sehän lisääntyy ja kasvaa korkoa. Eikö ollutkin taloudellisesti ajateltu:D
Lusikoita oli paljon mutta myyjä kertoi olevansa kauempaa joten niitä lusikoita en varmastikaan enää näe toiste, en vaan raaskinut tosiaan ostaa enenpää.
Ninni kyllä miekin "äänestän jaloilla" jos jossain ei toimi.
Helrii, hyvinkin kiinnostaa, pitää muistaa seurata ilmoittautumista.