lauantai 8. toukokuuta 2010

Turkoosia virtausta

Tästähän se aina alkaa, otetaan helmilaatikko esille. Mutta välillä tulee aikoja kun en keksi minkäänlaista korua vaikka kuinka tuijottelen näitä helmiä. Toisaalta välillä on ihana vaan tuijotella , tässä vaiheessa kun nämä ovat jo maksetut ja näissä rasioissa se on halpaa huvia. Ei niitä summia enää muista :D
Tämä on ehdottomasti lempikoruni, tuon riipuksen kuva näyttää afrikkalaiselta säkkärätukkaiselta naiselta.

Tämä koru syntyi eilen illalla. Ostin viime kesänä Tartosta nuo isot kivet , siellä oli sellaiset suuret käsityömarkkinat ja korutarjontakin oli melko runsasta. Korussa oli pelkästään näitä isoja kiviä, se näytti aika raskaalle joten purin osiin, laitoin uusia helmiä mukaan ja sain kaksi uutta kevyempää korua, toisessa käytin kuparin sävyjä.


Tämä on tämän päivän ostos China Centeristä, maksoi vain 3.50 euroa, mitähän sai tekijä? Hauska ja kevyt kesäkoru simpukasta.

Nyt täytyy tunnustaa että olen aivan koukussa näihin blogeihin. Aina löytyy uusia ja ihania kuvia ja tarinoita.
Näitä blogeja selatessani huomasin että jokin väriteemaa on välillä tosi mukava katsella, on niissä kuvissa sitten mitä tahansa esineitä tai asioita samoissa sävyissä. Tässä oli sitten turkoosia virtausta.

7 kommenttia:

anna kirjoitti...

ihanan turkoosi postaus. korut ovat mahtavia (suosikki ehkä tuo eka tai toka.. ) ja ihana katsella noin nätisti järjestettyjä helmiä

Sinikarhu kirjoitti...

Aikastan ihku helmilaatikko, hih, mun lempparia, turkoosia. Paljon kauniita helmiä näyttää löytyvän ja kauniita ovat korutkin =) En ole kuparin enkä kullan ystävä mutta kenties tuota ensimmäistä pitäisi joskus kokeilla, sopii näköjään turkoosin kanssa hyvin=)

Manteli kirjoitti...

Kyllä näissä helmissä ja koruissasi silmä lepää. Turkoosi väri on niin kaunista koruissa. Minulla ei ole kovin paljoa helmiä, mutta näin väreittäin ne olisikin mukava järjestää, ehkä sitten tulisi se inspiraatio:)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Wau mikä helmilaatikko! (herää kysymys, monta laatikkoa sinulla onkaan yhteensä... ;))Turkoosi on ihana väri, siitä tulee aina meri mieleen.

Vikki kirjoitti...

Kiitos!
Myönnän olevani aika pedantti luonne, helmet ovat sävyittäin laatikoissaan.Turkoosi- ja vuorikristallilaatikko ovat ihanimmat rentouttajat, siis silmänruokaa!
Anu on miulla aika monta :)

Jane Myrsky kirjoitti...

Ihana tuo afrikkalainen nainen ja kivilaatikot :D Tykkään itse kovasti turkoosin ja ruskean yhdistelmästä.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Jane!
Riipus oli hauska yllätys saapuessaan.