sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kirpparirannekorun uusi elämä.Myyty
Tänään tein vain yhden löydön. En viitsinyt kovin kauan kierrellä kun tungos oli niin valtava. Venäläisturistit ovat selvästi löytäneet kirpputorit, liittyikö tämä jotenkin tähän vapunaikaan, en tiedä mutta heitä oli todella paljon.

Ajattelin kun painelin tuonne alakertaan että nyt suunnittelen kerrankin oikein räväkän korun, kun löysin näin kauniita ja iloisia helmiä. Laatikoita auki ja räväkkää tekemään, eipä ne räväkät oikein istuneetkaan näitten kanssa. Joten paluu takaisin tähän tuttuun maltillisuuteen ;) Kolmen vartin päästä valmista ja yläkertaan kuvaamaan . No kannatti kuitenkin antaa uusi mahdollisuus kahden euron rannekorulle uuteen elämään kaulakoruna.

7 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Oikea kesäkoru, iloiset värit.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Manteli!

helrii kirjoitti...

Ihanat värit ja nuo tummat välihelmet korostavat värejä. Sinä onnistut löytämään kirppareilta aarteita. Omalle kohdalle ei ole vielä osunut kivoja purettavia ja tuunattavia koruja,vaikka olen yrittänyt etsiä.

Mags kirjoitti...

Ihana iloa pulppuava koru!!

Vikki kirjoitti...

Kiitos helrii ja Mags!
Kirppareilla käynti on kyllä melkoista onnenkauppaa. Joskus se aarre voi olla piilossa siellä vyötärölaukun alla :D

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana koru! Kirppareilla käyminen on tosiaan onnenkauppaa, niin monta kertaa olen minäkin lähtenyt tyhjin käsin kotiin, kun ei ole kertakaikkiaan mitään kivaa löytynyt, mutta sitten tulee se yksi kerta kun löytää vaikka mitä aarteita ja sitten on taas intoa täynnä :)

Vikki kirjoitti...

Kiitos Anu!
Odotan innolla meidän kesäkirppareita jotka ovat sunnuntaisin torilla. Kauniina päivänä siellä on tosi paljon myyjiä ja asiakkaita myös. Sieltä löytyy joskus niitä peltisiä piparkakkujen säilytysrasioita joista voi löytyä penkomalla vaikka mitä aarteita.