maanantai 20. helmikuuta 2012

20. Pari hupsua


Iiiiiiik...., ei tarvitse pelätä! Aarikan tuotantoa, suomalainen hyvätapaiseksi koulutettu hiiri.Jonka päätin pukea ihan vain punaiseen ja sitten  mietin näyttääkö tämä joulukorulta, eipä se haittaa vaikka näyttääkin.Löysin pussillisen lankarullia, rullia ilman mitään etikettejä. Mistähän nekin ovat peräisin?Ja löysin myös pussillisen erilaisia kudonta- ja kirjontalankoja. Useamman värisiä, jotka olivat kieputeltu sellaisen paperisutteron päälle. Tässä kulkee kätevästi korjauslanka mukana, olisinhan voinut kieputtaa useammankin värisiä niin ei joutuisi missään tilanteessa pulaan :D9 kommenttia:

Kaisa Reetta kirjoitti...

Voi, nämä on ihanat :)))) <3

-Asta- kirjoitti...

Hellusia :)

Mags kirjoitti...

Valokilla on kuvaava sana, 'hellusia' - niin munkin mielestä, erityisesti tuo mukana kulkevat korjauslangat ;-D

Akvis kirjoitti...

Nämä ovat niin hyvän mielen tuunauksia, että lumipyryinenkin aamu muuttuu iloiseksi näitä katsellessa! Ihanaa rohkeutta, iloa, värikkyyttä!

IhanHelmee kirjoitti...

Upea ja näyttävä korjauslankakoru, heti tulee mieleen ompelijaystävä, jolle tuo istuisi kuin nakutettu. todella hauska idea!

Vikki kirjoitti...

Kati, kiitos!

Valokki, kiitos!

Mags, kiitos!
Pienemmät rullat voisivat olla kevyemmät kantaa :)

Akvamarin, kiitos!
Ne ovat vähän hupsuja :)

IhanHelmee, kiitos!
Nappaa idea :D

Maria Kupari kirjoitti...

Nämä punavalkoiset korut ovat ihanan piristäviä, eikä tule muuten mulla ainakaan joulu mieleen niistä. Ennemminkin piparminttukarkit :)Tuo lankakeräkoru on mahtava!

outiriina kirjoitti...

voi miten ihana lankarullakoru :)) minäkin nappaan idean. hiiri-koru on jouluinenkin, muttei niin jouluinen etteikö sitä voisi käyttää milloin vain ;)

Vikki kirjoitti...

Maria Kupari, kiitos!
Lankojen kanssa pitää leikitellä lisää.

outiriina, kiitos!
Se on kyllä jännä että juuri tätä punaista pitää niin jouluun kuuluvana :)