tiistai 14. helmikuuta 2012

13. Se päivä oli iloinen......

Maanantai- aamuun iloa ja energiaa :)Näihin kukkasiin törmäsin jo toisen kerran. Rintaneulojahan nämä ovat ja mukaan tarttuivat tälläkin kertaa, edellisissä tuunauksissa käytin riipuksina. Tulevan kevään värit taitavatkin olla tällaisia puhtaita raikkaita värejä.Tätäkin korua voi pyöritellä mielensä mukaa, haluaako kukkasten asettuvan vasemmalle vai oikealle olkapäälle.  Ja mikäpä estää laittamasta vaikka selkäpuolelle :)


Viime viikolla oli noita muistoja mieleen tuovia koruja. Menetin vanhempani aiemmin kuin nuo muistot ja muistelot alkoivat todella kiinnostaa. Nyt jälkeenpäin harmittaa niin paljon kun jäi kysymättä monia asioita joita nyt haluaisi tietää. Lähinnä tällaisia tunnepuolen asioita kuin myös hyviä ruokaohjeitakin, äiti oli loistava kokki.
Kysykää ja "haastatelkaa" vanhempianne, mummoja, pappoja ja kummeja. Muistot ovat niin tärkeitä!

6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Raikas ja pirtsakka koru!

Mags kirjoitti...

Oot niin oikeassa tuossa muistojen keräilyssä!!
Kuuntelen ihastuneena äitini tarinoita, ei yhtään haittaa, vaikka jotkut jutut tulee moneen kertaan - eka kerroilla ne ei kiinnostaneet, 10 ja 20 vuotta sitten, mutta nyt ;-D tekis mieli nauhottaa niitä...

Ja koru on ihanan pirteä ja iloinen!

Minna kirjoitti...

Kuten Mags sanoi, olet oikeassa. Itse menetin vanhempani ja mummoni tässä viimeisen neljän vuoden sisällä kaikki... Ja jäi suunnattoman surun lisäksi harmi siitä, että niin paljon olisi vielä voinut kysellä ja he minua ohjeistaa <3 :( Muistot ovat rikkaus! :)

Maria Kupari kirjoitti...

Ihanan aurinkoisesti on täällä lähtenyt koruviikko käyntiin, tykkään tuollaisista pirteistä väreistä :) Ja tuo kirjoitus oli viisas ja osuva!

outiriina kirjoitti...

ihanan aurinkoinen kaulakoru :) ja ihana kirjoitus, olet niin oikeassa

Vikki kirjoitti...

Helinä, kiitos!

Mags, nauhoita ihmeessä! Oma mummoni eli 2 kk vailla 100- vuotiaaksi ja hänen sisarensa 103-vuotiaaksi ja olivat ihan järkeviä lähes loppuun asti kuinka monta kertaa olikaan tarkoitus nauhoittaa tarinat ja aina se jäi!

Minna,ikävää kun noin paljon surua mahtuu lyhyeen aikaan, siinä kysytään voimia selvitä!
Tuo "ohjeistaa" on hyvä sana, kyllä elämänkokemuksesta on paljon hyötyä vaikka sitä ei suoraan voisikaan soveltaa.

Maria Kupari, kiitos!
Ihan kun tästä alkaisi piristyä, kyllä värit vaikuttavat suotuisasti.
Kodin Anttilakin suorastaa kylpi iloisissa väreissä :)

Outiriina, kiitos!
Olen näitä asioita miettinyt aika paljon kun "myöhästyin"!