lauantai 18. helmikuuta 2012

17. Lemmikit

Korukamuni Nafisan vinkkasi, josko haluaisin ostaa tämän hänen löytämänsä napin ja halusinkinNappiin maalatuista kukista tuli heti mieleen lemmikit nuo pienet hennot kukat jotka vasta laajempana kasvustona herättävät huomion.Kiven valinta olikin vähän vaikeampaa kun halusin että tukisivat tuon riipuksen taustan sävyä.
Nämä ressukat ( tykkään ressukoista ) pääsivät sitten lemmikkien seuraksi. Jotenkin halusin vielä toistaa tuon riipuksen metallin hohdetta, siihen löytyi apu messinkihelmistä.Olkaa ihan niinkuin ette huomaiskaan että tuo riipuksen porausreiät menivät vähän väärin, ei se niin helppoa ole :D  Olisi pitänyt tarkemmin merkitä.

12 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Kaunis riipus kyllä on! Munkin on varmaan pakko pitää sua mielessä kun tapaan kirppiksellä täällä meillä kaikenlaisia nappeja ja muita, mille en itse mitään keksisi ;)

Paula kirjoitti...

Missä kohtaa ne riipuksen porausreiät on menny väärin? Mun tarvii vissiin ostaa luuppi, että näkisin - mä en nimittäin huomaa mitään virhettä.
Kauniin kokonaisuuden olet jälleen koonnut!

sole kirjoitti...

Reikien tekeminen on kyllä vaikeaa. Kaunis koru, tosi kauniisti sopivat helmet riipukseen. Tuovat hyvin esiin kukat ja sinisen.

Katri kirjoitti...

Iiiihana lemmikkinappi!

Ai onko tuossa jotain vikaa muka? :o

Vikki kirjoitti...

Ninni, kiitos!
Laita vaan kuvaa ellet keksi jollekkin käyttöä. Sen verran on silmä harjaantunut että näen heti osaanko tehdä tuosta jotain.

Paula, kiitos!
Kun katsoo tuota keskimmäistä kuvaa ja piirtää mielessään pystyviivan juuren/varsiston puolivälistä, huomaa selvästi että tuo reikä olisi pitänyt oll 1 cm alaspäin. Tuskin olen yhtään pedantti :D

sole, kiitos!
Pitäisi käyttää mittaa ja kynää mutta kun uskoo ettei silmä valehtele:)

Katri, kiitos!
Perustelin tuossa edellä Paulalle ihan vakavalla naamalla :)

Paula kirjoitti...

:D Meil on kyllä silmät ihan erilaiset. Mun mielestä toi riipus on just kohillansa. :)

Vikki kirjoitti...

Paula, käyn katsomassa peilistä voihan miun silmät olla eri korkeudella :D

outiriina kirjoitti...

tosi kauniit lemmikinkukkaset - tai ainakin lemmikin mieleen tuovat kukkaset tuossa napissa. jälleen kerran upea lopputulos. oot sää uskomaton :))

Kaisa Reetta kirjoitti...

Niin söde ja symppis, kyllä! :)

Vikki kirjoitti...

outiriina, kiitos!

Kati, kiitos!

... rok kirjoitti...

onpa kaunis!!! napin värit "aukeavat" lisäämilläsi elementeillä ...

Vikki kirjoitti...

...rok, kiitos!