maanantai 21. maaliskuuta 2011

Simpukkaa ja mookaiittia

Vintaj-lanka on nyt niin kovasti suosiossa ja siitä on tehty todella kauniita vintage-henkisiä koruja. Esimerkkinä Niinan korut ja kommervenkit blogi. Tosin tämän rullan kyljessä luki Artistic Wire, joten en ole varma onko tämä kuitenkaan oikeaa vintage-lankaa. Oli pakko kokeilla miten lanka tottelee. Kokeilin näihin simpukkahelmiin joissa onneksi oli riittävän suuri reikä, lanka on aika pehmeää ja helposti kieputeltavaa.

Hematiitit pääsivät mukaan tuomaan vähän syvyyttä, pitkä koru ilman lukkoa.

Löysin tämän aarteen tämänpäiväisellä Porvoon reissulla. Näettekö tätä karua kauneutta! Ei vaan ole vielä aavistustakaan miten ja mihin tämän käytän, vaiko vaan ihailen.
Tämä nauha tuo mieleen intiaani-kulttuurin, siihen voisi sopia vaikka nahkanauha jollain tavalla, tosin reiät ovat aika pienet, jaa-a!

10 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanan punainen ja kaunis tuo kaulakoru :)!
Pitäs minunkin kokeilla tuota vintage-lankaa.

Pirita kirjoitti...

Vau mitä lohkareita olet löytänyt! Kaikenlaista ihanaa on taas ehtinyt tänne tulle! Mansikkapaikka koru on niin herkullinen tuolla alempana.

Niina kirjoitti...

Ihanan pehmeän sävyinen tuo kaulakoru ja tuo hematiittikin sopii niin kauniisti. Tiedätkö minä en osaa tehdä punaisia koruja, mutta sinä saat sen näyttämään tosi yksinkertaiselta. Punaisista koruista tulee minulle aina joko jouluiset tai sitten sellaiset por..tavat :D
Vikki minullakin on muutama tuollainen möhkäle, ehkä hivenen hiotummat, kauniita :D

Mags kirjoitti...

Minä en kauheasti tykkää simpukankuorihelmistä, mutta sinä se saat nekin näyttämään houkuttelevilta ja kutsuvilta!!

-Artistic wire on kuparilankaa, jonka pinta on emaloitu. Kuparin osuus on kai hiukan pienempi kuin siinä vintaj-langassa.

Niina T. kirjoitti...

Ihana tuo punainen korusi, yhdyn Niina puheisiin: punaisten korujen tekeminen on vaikeaa, jouluisen tunnelman välttämiseksi! Tämä on kuitenkin huikean hienostunut. Hematiitti ♥ Nämä simpukkahelmet myös näyttävät todella kauniilta, ei olekaan ennen tullut vastaan noissa sävyissä.

Manteli kirjoitti...

Kaunis punainen koru, silkinhohtoiset helmet sopivat ihanasti hematiitin kera.
Onpa rouheita kokkareita, kun puhuit intiaanikorusta, tuli heti mieleeni sulat tai sulkatupsut, miten olis? Nahkanauha sopisi hyvin.

Unknown kirjoitti...

Mä nyt vaan rrrrakastan punaista, ihana tämäkin. Hematiitti on taas mun komastuskivi, mutta sopii vaan tähänkin ihan täydellesesti.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Jaana!

Kiitos Pirita!

Kiitos Niina!
Eipä miullakkaan ole paljon punaisia koruja, vaikka väristä tykkäänkin.

Kiitos Mags!
Hyvä kun kerroit tuosta lankajutusta!

Kiitos Nafisan!
Hematiitti on ihanaa!

Kiitos Manteli!
Kokeilen sulkia!

Kiitos Amalia!

Mags kirjoitti...

Kerroin langasta, kun olin sitä juuri tutkinut, jotta itsekin tietäisin mitä se vintaj-lanka pitää sisällään ;-)

Vikki kirjoitti...

Reilua meininkiä :)