keskiviikko 5. tammikuuta 2011

5. tammikuuta

Laitetaanpa vähän väri-iloa tähän kaamoksen keskelle.
Ette varmasti arvanneetkaan että tämä kauha on myös kirpputorilöytö. Mutta mikä voi saada kauhaparan tällaisen kuntoon. Tämä oli kuitenkin kaikessa rujoudessaan niin liikuttava että piti kiikuttaa kotiin. Pitkä kaunismallinen varsi ei näy tässä kuvassa mutta voinette kuvitella sen :)

Tämä riipus on se löytö. Harmi kun kadotin lapun jossa kerrottiin valmistaja, muistan vain paikkakunnan joka oli Kuopio ja sitten siinä oli jonkin yrityksen nimi jota en millään voi muistaa.
Löytyi SPR:n Kontista.
Rintaneulahan tämäkin on tai siis oli, porasin vain reiät ja laittoin silmukkapäiset korvakorupiikit tuohon päälle että sain päältä kiinnityksen.
Tuossa alimmassa kuvassa on ihan oikea värisävy. Talvikuvaus on välillä sen verran hankalaa etteivät jotkin värit oikein meinaa toistua oikeina.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiehtova kauha todellakin :) pistää miettimään mitä se on nähnynnä... ymmärrän täysin miks läks matkaan :)... sama se on kun lusikoita kirppareilta etsii, mitä klohmusempi, sitä kiinnotavampi... vaikkakin niistä sileistä "hienompia" sais... No joo :). Koru on hauska, pyörittelin pitkään päätäni, ja koitin hahmotella, mikä se on!? Mutta liekö se tarkotuskin :)kaunis kuitenkin.

Manteli kirjoitti...

Iloinen, lämminsävyinen koru. Mukavaa näissä kirpparilöydöissä, kun joka kerta tulee jotain uniikkia ja vanhat korut saavat uuden elämän.
Hauskaa Loppiaista sinulle!

Mags kirjoitti...

Mutta kamuseni, sun kuvat on mun mielstä onnistuneita!

Ja tämä koru on u-pe-an värinen, hieno riipus ja nieleskeltävän ihania kiviä :-D

Maikku kirjoitti...

Jokaisen tekeleesi katon tarkkaan, ja toisenkin kerran, hyvää työtä saat aikaseksi ja se laittaa minut sanattomaksi, että siintä johtuu etten kommetoi julkisesti joka kerta, mutta isseksein täällä ihmettelen ja ihailen! Esille laitto ja tallennus, seikkaperäinen kirjoitus on mun mieleeni.... :) Muuten,vissiin joku on ajatellut tehä siintä kauhasta korun ja ei tuntunut onnistuvan, ni laitto kirpparille....

marjo kirjoitti...

voi, toi aivan upea. joskus vaan löytää aarteita ja toi on sellanen. :)

Vikki kirjoitti...

Kiitos, Tanja!
Kaulakoru tämä on, piiloutui osittain vaatimattomuuttaan tuonne kauhan alle :)

Kiitos Manteli!
Se tässä tuunauksessa juri kiehtookin että saa ihan uniikin korun.
Hyvää loppiaista myös siulle!

Kiitos Mags!
Kivet taisivat olla Helmetistä Päkältä.

Kiitos Maikku!
Koruja on loppujen lopuksi aika vaikeatakin kommentoida. En todella odota että aina löytyy sanoja :)
Olen niin iloinen siitä kun kävijälaskuri kertoo sen että ehkä näissä jotain on :)

Kiitos Marjo!
Tämä oli löytö!

helrii kirjoitti...

Onpas tutunnäköinen tuo riipus. Minulla on samanlainen rintaneula ja saman tekijän vihreet korvikset. Muistaakseni tekijän nimi on Ulla Salminen. En oo varma. Sinä olet kekseliäs näissä tuunauksissa. On ollu hyvännäköisiä koruja.

Vikki kirjoitti...

Kiitos helrii!
Kiva kun kerroit. Tämä rintaneula oli ihan käyttämätön koska siinä oli ukana tämän yrityksen nimi sillä tavalla kiinni mutta en havainnut tosiaan suunnittelijan nimeä.