lauantai 1. tammikuuta 2011

1. tammikuuta

Lupaukset täytyy pitää, eikös niin :)
Kerroinkin tuolla jo aiemmin että aloitan tammikuun kirpputoriteemalla, teen jokaiselle päivälle uuden korun, jossa on tavalla tai toisella, enemmin tai vähemmin käytetty kirpputorilöytöjä.
Nämä tuunailut ovat niin mielikuvitusta kiihottavaa puuhaa. Suurin osa koruista löytyy esiteltynä tuolta missä olen esitellyt nämä löytöni, kaikkea en ole muistanut / viitsinyt kuvata.
Tänään kuvasinkin melko monta uutta valmista korua joten nyt on mitä laittaa tulevina päivinä.


Aloitan Uuden Vuoden kunniaksi vähän juhlavammalla korulla.
Tässä kaikki materiaalit ovat kirpparilöytöjä, lukonosia ja siihen kuuluvia kappaleita lukuunottamatta. Purettu kahdesta erillisestä korusta. En käytä koskaan purkukoruissa olevia vaijereita tai lukkoja / lukonosia, ne menevät roskiin.
Nyt sitten totuus materiaaleista, helmet ovat varmastikin muovia, koska ovat niin keveitä, mutta kiilloltaan ja muutenkin laadultaan valtavan kauniita. Ja riipus on mitälie-metallia.
Hyvät blogiystävät, nyt kun näitä koruja tulee tänne koru päivässä vauhdilla, en ole ollenkaan pahoillani siitä vaikkei jokin koru ei saisi ainoatakaan kommenttia.
Tarkoitan tällä sitä ettei teidän tarvitse olla kohteliaita ellei koru millään tavalla puhuttele :)

10 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Mutta kun sun korut AINA puhuttelee! =)

Tässä puhuttelee tuo lukko! UPEA!

Unknown kirjoitti...

Kaunis :). Hauska haaste, tätä tulen varmasti seuraamaan!

Manteli kirjoitti...

Tämä koru ainakin puhuttelee, koska pidän kullan ja valkoisen yhdistelmistä. Helmet näyttävät aidoilta, johonkin hienoon juhlaan tämä koru kyllä sopisi.
Kiva idea tämä kirppismaratooni!

Maikku kirjoitti...

Onneksi tuli taas tämä koruaika, että koruja pidetään, nyt niitä sanotaan pukukoruiksi!! Minulla on melkein aina näytteet mukana kun lähden ulos. Ainakin korvissa, näin talvellä, kesäaikaan enenmän.Mielenkiinolla seuraa kolleega hyviä/kauniita tekosiasi, tykkään kovasti...:)

Vikki kirjoitti...

Kiitos teille kaikille!
Niin, onneksi tuli tämä koruaika ja nimenomaan nämä pukukorut. Saa nähdä kuinka kauan kestää, ainahan nämä ilmiöt muuttuvat, tulevat ja menevät.
Pidetään me ainakin huoli siitä että on "näytteet" aina mukana :)

Niina kirjoitti...

Herkkä, itse olen sitä mieltä että kaikki materiaalit ovat sallittuja. Se onkin sitten toinen juttu miten niistä saa arvokkaan näköisiä, tässä olet onnistunut todella hyvin.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Niina!
En oikein edes tiedä miksi näitä materiaalivalintoja pitää ylipäänsä edes puolustella, mutta usein niin vaan taidan tehdä!

Mags kirjoitti...

Niina on oikeassa, olet saanut tästä arvokkaan näköisen korun ja helmet näyttävät kerrassaan ihanilta!

Gesi kirjoitti...

Tämä on niin UPEA! Lukko on kaunis ku mikä ja olet täydellisesti yhdistänyt siihen nuo helmet. <3
Tämä todellakin puhuttelee!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Mags!
Kiitos Gesi!