lauantai 23. lokakuuta 2010

Transylvanian ruusutarhat

Jatketaanpa vähän samalla värimaailmalla kuin edellisessäkin. En osaa kertoa teille mitä ovat nämä kauniit ovaalit helmet. Turkoosi vastaavakuvioinen taitaa olla howliittia mutta ovatko nämä? Löytyivät Viipurin kauppahallista ja vain tämä yksi nauhallinen.Myyty
Korun nimi tuo varmastikin monelle mieleen mustaviittaiset, valkohampaiset ja vuorilla linnassa asuvat, öisin liikkuvat henkilöt. Joskus hain jännitystä elämääni lukemalla ja katselemalla näitä vampyyri-tarinoita.
Helmien kuviointi toi mieleen ruusutarhat ja näillä mustilla/tummilla helmillä koin saavani tähän vähän, en nyt sanois synkkyyttä mutta vähän ainakin mystisyyttä.
Väleissä hematiittisiruja.

9 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Onpa kaunista kiveä, juuri mustan kanssa sopivaa. Mystisyyttä löytyy sopivasti, päivisin kukoistaa ruusutarha, öisin tarhan yllä lentelevät tummat lepakot.

Niina kirjoitti...

Erittäin kaunis, musta kruunaa tuon koru. Se tuo hyvin esiin noiden kivihelmien värit. Minä taisin saada jostain helmikaupasta tuollaisen punaisen ja sinisen helmen kaupantekijäisinä.
Minusta on niin haukaa kun nimet kaikki korut, ne kertovat hyvin korun ideasta... itse saan vaan nimiä ajatellessa aikaiseksi jotain Martan makeat, Helvin helmet ja Tyynen tyylikorut yms.. ei taida ihan olla julkaisu kelpoisia :D hih.
Niina
p.s Vikki voinko laittaa sinulle joku päivä s-postia ja kysyä neuvoa tuosta blogin hallinasta?

Niina T. kirjoitti...

Kauniita nuo punaiset kivat! Ihanan mystinen!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Manteli!

Kiitos Niina!
Laitan nämä nimet oikeastaan vain sen takia että muistan mistä korusta puhutaan ja kun se on tarpeeksi "kummallinen" sen muistaa vielä paremmin:)Laitoin siulle s-postia.

Kiitos Nafisan!

Ninni kirjoitti...

Ihana. Kuolleen Transilvaanisen kukkivan puutarhan näköinen, onko tuossa sitten mitään itua?!? Ihan niin kuin vampyyrit kulkevat yössä, sekin varmaan kukkiia yöllä ja tarvitsee kuunvaloa kukkiakseen ja aurinfon valo voisi kuihduttaa ne olemattomiin. Joka tapauksessa KAUNIS ON älä sitä täsä sepityksestäni epäile =) Rakastan mystisyyttä!!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Ninni!
Voisin kuvitella että kukkivat yöllä ja levittävät jotain huumaavaa tuoksua Transylvanian laaksoihin:)

Niina kirjoitti...

Vikki, jostain syystä en ole saanut sinun s-postia :(, kokeilen laittaa sinulle huomenissa kun on vapaata

Unknown kirjoitti...

Voihan Transylvania soikoon, kylläpä pistää mielikuvituksen laukkaamaan :) Mielettömän upeat nuo punaiset kivet ja hienosti oot taas sommitellut sopivia kavereita seuralaisiksi.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Amalia!