maanantai 11. lokakuuta 2010

Blogi on tullut vuoden ikään

Mietin kovasti vuosi sitten perustanko tämän blogin, osaanko hallita näitä teknisiä asioita ja kiemuroita mitä tämä mukanaan tuo. Ja saanko tähän jotain sellaista että tänne viitsii tulla toistekkin kun etupäässä esittelen vain koruja, enkä välttämättä muista kivien nimiä, sekoittelen erilaisia materiaaleja huolettomasti keskenään ja ihan fiilispohjalta.
Nyt olen sitä mieltä että kyllä kannatti, nautin tämän ylläpitämisestä, tykkään ottaa kuvia, tykkään tehdä koruja, tykkään teistä jotka täällä käytte.
Katsoin aamulla että vuoden aikana on ollut 13131 käyntiä,
näyttökertoja on ollut 26001,
ulkomaalaisia kävijöitä on ollut 27:stä eri maasta.
Uskomatonta, on tämä nettimaailma ihmeellinen kun joku brasilialainen tai intialainen löytää
suomalaisen koruharrastajan ylläpitämät nettisivut.

Kiitos teille jokaiselle jotka olette täällä vierailleet ja ilahduttaneet viesteillänne ja käynneillänne.
Mags ja Manteli, hyvät tsempparit, kiitos!

Tästähän tämä alkaa, otetaan muutama helmi helmialustalle ja sitten suunnittelemaan.
Joskus käy niin että homma karkaa pahasti lapasesta kuten tämä kuva kertoo, käväisin Ylämaan kivimessuilla. Kyllähän tähän todella rahansa saa uppoamaan. Sitten syödään tonnikalaa ja makaroonia :)

Tämä on ensimmäinen koru jonka esittelin tuolla Helmetti-foorumin galleriassa ja odotin jännityksellä mitä sanotaan, sanottiin ihan kivoja asioita, niinpä jatkoin harrastusta.
Tämä on yksi tärkeimpiä koruja.

Nämä vihertävät kivet puolestaan olivat niin romanttisen viehättäviä. En ole nähnyt enää tätä kiveä myynnissä enkä tiedä edes nimeä.
Tämä on yksi suosikikoruistani, turkoosi on valtavan kauniin väristä ja nuo hopeanväriset reunukset antavat siihen tällaisen viileän lisän. Ja vuorikristalli vielä viilentää lisää.


Kadotin n.1500 kuvaa kun kovalevy hajosi, harmittaa kun siellä oli niitä ensimmäisiä korukuvia, elän toivossa että ne saataisiin vielä tuolta ulos.
Tästä viisastuneena järjestimme niin ettei samanlaista vahinkoa enää pitäisi tapahtua

10 kommenttia:

Marge kirjoitti...

ONNEA vuoden ikäiselle taaperolle!!!:))

Sinä olet taitava koruntekijä!! Sinulla on silmää väreille, pidän jokaisesta noista kuvan koruista, ehkä kuitenkin keskimmäinen on eniten mieleeni värien puolesta:)

Tämä blogimaailma on kyllä ihmeellinen paikka!!! Tämä todella tempaa mukaansa:)

Manteli kirjoitti...

Paljon, paljon onnea yksivuotiaalle, haleja ja rutistuksia ja kaikkea mahdollista hyvää♥
Täällä on aina kiva käydä katselemassa persoonallisia korujasi, osaat tehdä niin monenlaisia koruja. Koruista näkee, että ne on tehty rakkaudella ja lämmöllä.
Toivottavasti löydät kadonneet kuvasi. Minulle kävi vähän samanlailla, kun ulkoisesta muistista meni muuntaja rikki, eikä vastaavaa meinannut saada sitten millään. Vahingosta viisastuneena talletin kaikki kuvani usealle dvd-levylle ja teen aina vuosittain saman operaation.

Mags kirjoitti...

Onnitteluhalaukset myös minulta!
Tämä on blogi jossa käyn todella mielelläni; kauniita koruja kauniissa 'lavasteissa', silmät lepää.
Ja ihanasti myös muita aiheita nostat esiin,kaiken lisäksi aina positiivisia tekstejä, jää mieleen usein siis myös muuta kuin korut.
En osaa nyt sanoa kaikkea mitä mielen päällä on; toivottelen siis hymyä ja hyvää mieltä, ilahduta meitä edelleen, armas Vikki :-D

Eija kirjoitti...

Isot onnittelut blogista ja todella hienoista töistäsi; niitä on ilo katsella minunkin, vaikka itse en ole niinkään "koruihminen".
Silloin tällöin laitan kuvani myös ulkoiselle kovalevylle,on sitten ainakin edes jossain, parempi tietty että olisi vielä toinenkin varmistus.

Ninni kirjoitti...

Onnea samikselle! =) Omakin blogini täytti vuoden, se vain unohtui tässä kaiken keskellä. Vika koru on kyllä suosikkini, johtuneeko tuosta vihreän sävystä... =)

Akvis kirjoitti...

Iloa ja onnea
monta sataa tonnea!

Kiitos koruelämyksistä!

Piia kirjoitti...

Onnea ja monet kiitokset ihanasta blogista!!!

Mia kirjoitti...

Onnittelut meiltäkin vuosipäivästä ja samalla haluan kiittää Sinua vielä näin julkisestikin tyttäreni saamasta ihanasta helmipaketista! Uskomatonta anteliaisuutta ja empaattisuutta <3 Hyviä koruntekopäiviä ja aurinkoista syksyä!

Nina kirjoitti...

Paljon onnea 1-vuotiaalle!
Tällainen käsityö-bloggailu on varsin mukava harraste samalla. On kiva inspiroitua muiden töistä ja kauniista blogeista! Näin saman henkiset löytävät toisensa.

Upeita koruja ideoit ja toteutat!

Toivottelen iloa edelleen tähän bloggailuun ja kaiken kauniin työstämiseen! :)

Vikki kirjoitti...

Kiitos paljon teille kaikille kauniista ja kannustavista sanoistanne :)
Kyllä sitä vaan kovasti ilahtuu kun huomaa että joku on kommentoinut uutta aikaansaannosta.
Kiitos teille myös itsellenne niistä kuvista ja elämyksistä joista mie olen saanut blogeissanne nauttia:)
Aina ei ole vaan aikaa kertoa sitä mitä haluaisi mutta kaikki blogit jotka ovat listallani ovat mieluisia ja kaikkia niitä seuraan. Ja varmasti on vielä monta upeaa löytämätöntä blogia.