torstai 29. heinäkuuta 2010

Timotei ja kuivunut hevonhierakka

Talvella on varmastikin mukava lukea ja muistella tällaista asiaa ettei muka helteen takia ole oikein jaksanut tehdä koruja. Tuolla alakerran työhuoneessa on varmastikin yli 30 asteta lämmintä, eikä sinne saa juurikaan mitään tuuletusta.
Timotein helmistä en ole oikein varma, muistaakseni sammalakaattia, pienemmät ruskeat kahvijaspista ja riipus on keramiikkaa.

Tämän riipuksen ja kolme sen sisarta ostin kirpparilta ( Kirpputori VII-ostokset ). Mustat helmet ovat laavakiveä ja vaaleat maisemajaspista lisäksi vähän kahvijaspista ja kupareita.
Aika voimakkaan oloinen koru. Lukoista vielä vähän, tiedän että lukko on piste iin päälle mutta en osaa oikein kertoa syytä miksi käytän näin vaatimattomia lukkoja. Enkö osaa niitä valita noista nettikaupoista vai mikä kiikastaa, siinä olisi taas yksi oppimisen asia.

5 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Pidän tuosta alemmasta korusta aivan valtavasti! Hieno tuo riipus.

Ei minusta näyttävä lukko ole mikään itsetarkoitus! Jos koru on itsessään herkullinen ja komea, niin miksi lukolla viedä pois sitä vaikutelmaa? Mielestäni korun eri osasten valinta on hyvin hienovarainen juttu, siksi esimerkiksi vaijerikorujen 'halveksiminen' ärsyttää minua, koska niissä helmien rimmailu keskenään on taidetta - näkeehän sen näistä sinunkin koruistasi, armas Vikki :-D

Manteli kirjoitti...

Maanläheiset värit ja jo pieni syksyn häivähdys koruissasi. Pidän kovasti tällaisista hillityistä väreistä.

Jane Myrsky kirjoitti...

Tykkään alemmasta toosi paljon, se on just minun koru :D
Kauniita myös edellisten postausten korut ja pyörällä ajamisen opettelusta kymmenen pistettä ja papukaija merkki XD

Piia kirjoitti...

Timotei on ihana... heinäinen jos saa sanoa =) jälkimmäisen riipus on ihana, jotenkin kivikautisvaikutteinen koko koru... päälikön tyttären myötäjäislahjaa? :D

Vikki kirjoitti...

Kiitos Mags, Manteli, Jane ja Piia!