sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kirpparilöytöjä X

Tämän sunnuntain löydöt kirpputorilta. Näinhän sitä pääsee helpolla kun esittelee vaan kirpputorilöytöjä :)
Luulette kohta että olen matkailuagentti joka yrittää saada tänne turisteja lisää, vakuuttamalla että tänne kannattaa tulla jo sunnuntai-kirppareitten takia. Se on kyllä ihan totta, meinaan se että tänne kannattaa tulla. Torilta saa Vetyjä ja Atomeja kuka ei tiedä mitä ne ovat, tervetuloa katsomaan.
Samalla tässä tietysti sahaa omaa oksaa :D No luuletteko että tästä jotain saisi. Haastetta riittää ainakin. Jos tämä olisi pelkällä ruostepinnalla riitäisi vaan napakka teräsharjalla harjaus. Tässä tapauksessa kun on maalia laitettu pintaan, ei taida auttaa muu kuin rapsia vanha maali pois ja uutta pintaan.
Ajatelkaa kun syysillat saapuvat tässä palavat kauniit paksut kynttilät ja uusi maali ( varmastikin matta) näyttää niin kauniilta siinä kynttilän valossa.
Samalla myyjällä oli kauniita tuunattuja vanhoja ikkunanpokia ja muitakin vanhojen esineitten tuunauksia.Entäs tämä aarrekasa. Nyt laitan myös hintoja.
Paras löytö oli howliittinauha joka on metrin mittainen, myyjä ei tiennyt että tämä on kiveä ja pyysi nauhasta 3.50. Aivan käyttämätön koska oli myyntipakkauksessa, oletin että Kiinan tuliainen. Ylin riipus on keramiikka 1 euro, kaunis sydän puuta, kaikki yhteensä 7 euroa.

Ametistinauha samalta myyjältä ja 3.50 myöskin myyntipakkauksessa. Tässä kohtaa selvisi kun kysyin onko kivi ametistia niin myyjä ei tiennyt tämän olevan kiveä.
Muovihelmissä oli niin herkulliset värit, puujutut johonkin roikkumaan ja sulkakorvikset riipuksiksi. Tämä kasa oli 5.50 euroa.


Riipuskoru edelleen samalta myyjältä, emalia ja korumetallia, helmet ja kuparilta näyttävät väliosat muovia. Aragoniittirannekoru ja puuhelmiä yhteensä 5 euroa.
Aika hauskat kiemurahelmet :)


Hematiittia 2.50 eurolla. "Kameekoru" edelleen samalta myyjältä. Metallisydän on tosi kaunis ja ketju papuketjua, korumetallia. Tuon metallihässäkän ostin 0.50 sentillä noitten lukkojen takia. Tämän kasan sain 7.00 eurolla.
Tähän määrään nähden ja tähän iloon nähden tämä oli mielestäni ihan kohtuullinen summa maksettavaksi.
Johan tuo howliittikoru on lähes tämän kaiken arvoinen.

12 kommenttia:

helrii kirjoitti...

Voi kun olet taas löytänyt paljon kaikkea sieltä. Minun on kyllä kanssa päästävä ainakin kerran tänä kesänä torille sunnuntaiaamu kirppikselle.

Ninni kirjoitti...

OI!!! Mä haluun kans tollasen saaliin kun kirppikseltä palaan kotiin. Voin vain sanoa ui ui ui UI!!! ;)

Anni kirjoitti...

Mie vähä jo oottelin siun löytöjä :D Mahtavia aarteita!

Gesi kirjoitti...

Ihan hillittömiä löytöjä! En ikimaailmassa ole tuollaista aarrekasaa saanut haalittua mistään kirppikseltä. Missäs tämä sinun unelmakirppis mahtaa olla?

Mags kirjoitti...

Joo, me tehdään ryhmämatka Vikin vakiokirppikselle :-D Kaikki poteelliset yhtykää!!

Ninni kirjoitti...

Mä lähden vaikka kuuhun päästäkseni tuohon kirpputoriin löytämään ihanuuksia!! ;)

Vikki kirjoitti...

Joo, tulkaa kaikki poteelliset meille yöksi niin lähdetään porukalla tuonne Lappeenrannan kauppatorin sunnuntai-kirppikselle. Mutta sopiiko että mie voisin katsoa ekana tarjonnan :D

katri kirjoitti...

Johan oli löytöjä! Kaikki nuo korut ja helmet... Mutta kyllä mä meinasin ekan kuvan kohdilla kaatua pyllylleni. Siitä tulee UPEA!

Manteli kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia taas löysit. Olen onnekas, että meidän pikku kirppikseltä ei koskaan löydy koruja, ostaisin heti kaikki ja kohta ei mahtuisi ostokset mihinkään.

Paula kirjoitti...

Onpa ihanaisia löytöjä!!! Harmi, ettei tuo aamukirppis ole keskellä viikkoa, se olis paremmin sopinu ohjelmaan lomalle kuin viikonloppu.
Mut voi olla, että isännän kanssa käydään tarkistamassa ainakin Vety ja Atomi tarjonta. :)

Tarja K kirjoitti...

Saattaapi olla että joutuu poikkeaman sinnepäin..... Oliko se sunnuntaisin?

Vikki kirjoitti...

Jossain tuolla aiemmin sanoin vai oliko se Helmetissä että on ihana penkoa vaikka sellaista vaaleanpunaista muovista jätskirasiaa, siellä pohjalla voi olla vaikka mitä.
PikkuMyy: Kesäisin vois olla varsin hyvin arkisinkin, kai tätäkin jotkin lait sanelee vai onko joku kaupunkisääntö?
Tarja: On sunnuntaisin, mutta en varmasti uskalla sanoa onko joka sunnuntai esim. Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina palailin pettyneenä kotiin, ei ollutkaan.