sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kirpparilöytöjä XI

Täältähän mie taas tulen näitten kirpputoriaarteitten kanssa :D Kävin jo varhain aamulla aarteitten etsintämatkalla. Nyt olikin yllättävän vähän myyjiä verrattuna viime sunnuntaihin. Ostajatkaan eivät törmäilleet toisiinsa.

Vasemman yläreunan rintaneulasta maksoin vähän enemmän kuin yleensä kirpputorilöydöstä kävin katsomassa kaksi kertaa ja tämä ei vaan jättänyt rauhaan, myyjällä oli valtavan kauniita vanhoja koruja. Mutta hinnat, rannekoru/kaulakorusetti 320 euroa, jos olisin eilen voittanut lotosta olisin sen ostanut. Laitanko tähän messinkiketjun vai mitä en osaa vielä päättää, jää kyllä itselle. Tuo pinkin värinen rintaneula on ihan valtavan kaunis, myyjä kertoi löytäneensä sen vanhasta talosta. Loput ovatkin sitten 50 snt löytöjä.

Korallia oli myymässä kreikkalaisen näköinen mies. Vihreää kiveä ei toinen myyjä puolestaan tiennyt, eikä ostajakaan ole aivan varma. Kauniin laatuista kiveä.

Tämä metallijuttu oli myös tältä kreikkalaisen näköiseltä 2 euroa, piiiitkä koru, mitähän tästä saa? Laavakivikorua myi puolestaan ihana murkkupoika, kaikkinen korvan rengaslävistyksineen, pyysi tästä 50 snt. Oli kyllä niin symppis poika että olisin voinut maksaa vähän enemmänkin, olis voinut ihmetellä.

Euron ja 50 snt pikkujuttuja. nappien kaunis väri ei oikein tullut kuvaan, jotain messinkiä tähän pitäisi saada seuraksi. Tuossa U-korussa oli hyvä ketju. Hematiittia sen takia kun tykkään siitä joku sanoi sitä hauskasti vähän brutaaliksi kiveksi :D Korvakoruista poistan nuo kullanväriset muovijutut, osittain jo karisseetkin, maalaan kuvion tai laitan kuvan lakan kanssa. Savihelmet sain kaupanpäällisiksi kun ostin sen pinkihkön rintaneulan.
Että tällaista tällä kertaa.

5 kommenttia:

helrii kirjoitti...

Taas olet tehnyt hienoja löytöjä.

Anni kirjoitti...

Oli kyllä aika yllättävää että oli niin paljon tyhjiä paikkoja. Myö ostettii työnnettävä ruohonleikkuri! :D Vähän toisenlainen löytö ku siulla, mutta todella tarpeeseen tuli.

Mikä tuo on tuossa ekassa kuvassa ylhäällä keskellä, sininen juttu? Näyttää jännältä.

Ja luulen nähneeni kreikkalaisen näköisen ja murkkupojan. :) Jännästi sitä jää jotkut ihmiset mieleen..

Vikki kirjoitti...

Ruohonleikkuria en huomannut mutta miten monta moottorisahaakin :)
En tiedä mitä tuo sininen on, toivottavasti siihen saa reiän.
Yleensä aina juttelen jotain näitten myyjien kanssa niin jäävät mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen seuraillut sivujasi ja ihastellut kirpparilöytöjäsi sekä tietysti kauniita korujasi. Minkälaisilla kirppareilla käyt, kun löydät niin hienoja helmiä?

Vikki kirjoitti...

Kiitos!
Meillä on Lappeenrannasa sunnuntaisin kauppatorilla kirpputori. Silloin kun on kaunis päivä siellä on erittäinkin vilkasta ja vaikuttaa että myyjiä tulee kauempaakin.
Sitten talvella on Leirin kaupunginosassa kaksi kirpputoria vierekkäin joista kummastakin tekee hyvällä tuurilla löytöjä.
Käyn yleensä kirpparilla kerran viikossa enkä aina sitäkään.
Olen kyllä ollut aika onnekas :)