maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kaksi erilaista naista


Tänään oli ihan muita suunnitelmia kuin korujen tekoa mutta mukavaa oli tämäkin :)
Kulutin helmiäisvarastoja. Turkoosissa korussa on helmiäisen lisäksi akaattiriipus ja ihania epämääräisen muotoisia makeanvedenhelmiä. Värikkäämmässä korussa helmiäisen lisäksi vain kuparia.Leikkikääpä ajatuksella miltä näyttää ja miten pukeutuu nainen joka käyttää tätä korua.Entäpä tämän korun itselleen hankkinut. Mietin näitä ja piirsin kasvojeni eteen tulevat korujen omistajat :)

17 kommenttia:

koruilija kirjoitti...

Alempaa kuvaa katsellessani huomasin kaipaavani oranssia väriä...

Unknown kirjoitti...

Ylempi menee business-lookin kantajalle; mun silmissä kantajalla on valkoiset kaulukset ja jakku, jossa jotain hieman turkoosiin vivahtavaa.
Alemman kantajalla nään pallavaisen, sellasen liehuvahelmaisen jakku-tunikan, väri ehkä keltainen / oranssi - taitelijatyyliin ;))

Korustamo kirjoitti...

Molemmat on kauniita ja iloisia koruja. Eka menee vaalealle ja toka tummalle:)

TH kirjoitti...

Värikäs koru on selkeästi kesäkoru! Kauniit värit.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit !!! Tupa Puotiinkin. Terveiset Saikusta

Mags kirjoitti...

Heh heh; minun mielestä eka on sekä tumman bisneslook-siskoni että tumman minun ('farkkutytön') suosikkisävyjä ja alempi menee muuten vaan hyväntuuliselle ja reipashenkiselle naiselle!

Helinä kirjoitti...

Tosi kauniit kummatkin: )

Akvis kirjoitti...

Eka menee suoraan naistenlehden muotiosaston kuviin, jossa mallille on puettu maanläheisiä, laskeutuvia vaatteita ja tuo koru, kädessä on pitkä, pajusta katkaistu vaeltajansauva. Kuva on otettu hieman sumuisena aamuna rantakaislikossa.

Alempi menee huovutustaiteilijalle, joka käyttää mustia vaatteita ja opettaa kädentaitoja ammattikorkeassa.

:-D

Niina kirjoitti...

Ensimmäinen on tyrmäävän kaunis. Sen kantajasta tulee mielikuva muotitietoisesta klassisesti ja laadukkaasti pukeutuvasta bisnesnaisesta. Toinen on taas eloisan hieman boheemisti pukeutuvan punatukkaisen taiteilijan koru, joka tykkään pukeutua pirtsakasti.

sole kirjoitti...

Itse voisin pitää molempia, mutta olenkin sekä-että -nainen tai en-osaa-päättää -nainen :). Mutta kyllähän tuo ensimmäinen selvästi menee klassisemmin pukeutuvalle tyypille ja toinen keski-ikäiselle taiteilijalle tai nuorelle boheemilletyypille. Tosi kauniit värit on molemmissa.

Unknown kirjoitti...

Ihastuin tuohon ekaan mutta kyllä värikäskin on kaunis.

Vikki kirjoitti...

Kiitos kaikista kommenteista voi että näitä oli kiva lukea :)
Aika samnalaisia ajatuksia oli miullakin.
Ajattelen aina voimakkaat värit tummatukkaisille ja siniset sävyt vaaleatukkaisille, noin nopeasti rajattuna. Harmi kun en saanut tuota toista kuvaa avautumaan isompana. Se näyttää paremmalta kuin mitä tuo kuva kertoo, värit ovat upeat, eikä tuo sydän puske ihan noin voimakkaan värisenä esiin.

Sara kirjoitti...

Ylempi on niiiin ihana <3
Mulle ei tule sen käyttäjästä mieleen bisnes-nainen, vaan vaalea pitkähiuksinen tyttö jolla tuuli tuivertaa tukkaa ja valkoista pitkää pellava tunikaa :)
Alemmasta tulee mieleen juurikin jonkun sortin käsityö-opettaja tai taiteilija. Voisin kuvitella sen Annikki Karvisen kaulaan hyvinkin poppana-kaavun seuraksi :)
Kaunis se on myös mutta turkoosi vie voiton!

Vikki kirjoitti...

Ylin koru on vähän "Lumene-mainostytön koru" suomalainen, vaikka sävy taitaa olla Välimeren sineä!
Sara, kiitos!

Peikkonen kirjoitti...

Sininen on aivan ihanan upea! Toinenkin on hieno, siitä tulee varsinkin tuolla taustalla mieleen revontulet.

... rok kirjoitti...

turkoosi on ................... IHANA !!!!!!!

Vikki kirjoitti...

Peikkonen, kiitos!

...rok, kiitos!