lauantai 24. maaliskuuta 2012

Puutarhaihminen

Puutarhaihminen rapsuttaa varovasti etusormella hangen pintaa, jokohan lumikellot kohta nousevat. Lähtee sitten sisälle reippain askelin katsomaan viime vuoden puutarhakalenterista miten oli silloin.Viime vuonna kevät oli vähän pidemmällä, toteaa Puutarhaihminen.Palaa takaisin takapihalle ja pysähtyy sireenipensaan vierelle. Jänikset ovat tehneet selvän polun pensaan alle. Kohtahan ne krookuksetkin nousevat, miettii Puutarhaihminen.Krookukset tuovat niin kevään tullessaan, violettia voisi vähän lisätä, keltaista taisi olla huomattavasti enemmän, muistelee Puutarhaihminen.
Tuohon grillin viereen voisi laittaa krassia, se on niin kestävä ja ilahduttaa vielä elokuussakin, suunnittelee Puutarhaihminen.
Täytyykin lisätä krassinsiemenet kauppalistaan.Puutarhaihminen palaa sisälle, lisää krassinsiemenet kauppalistaan ja huokaisee onnellisena että tuli hankittua tämä talo pienellä puutarhalla.Tarina on täysin fiktiivinen, meillä ei ole lumikelloja, ei krookuksia eikä ole koskaan ollut edes krasseja. Mutta pieni puutarha on ja kohta alan kurkistella joko mehitähdet alkavat näkyä :)
Huomaatteko tein korviksia, aika harvinaista. Rannekoruja en vieläkään osaa tehdä vaikka kuinka ajattelen että nehän ovat vain pienet helmet.

Löysin nuo kukkaset korttiharrastajien hyllystä jossa välillä käyn kurkistelemassa toinen silmä kiinni ja kädet taskussa. Porasin vain niihin reiät, faneri tuntuu olevan sen verran napakkaa että tuskin murtuu.

Iloista viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Ihanaa kevätiloa :-D vai -ilottelua!

Jaana kirjoitti...

Kauniita kukkasia :)!

Tuo puna-vihreä on minun lemppari :).

Näin muuten ekat krookukset täällä Hesassa tällä viikolla :).

Kaisa Reetta kirjoitti...

Nämä on taas niin ihania KAIKKI :) Jos käyttäisin korvakoruja, haluaisin ehdottomasti yhdet noista korviksista.. Mut reikii ei oo, ei ehkä tuukaan.. (en kestä ajatusta korvanlehden lävistämisestä:D) Siispä vain ihailen näitä <3 <3

Muikku kirjoitti...

Inaha tarina :) Ja kauniita kukkasia!

Unknown kirjoitti...

Luovuutta kerrakseen - niin sanoin kuin käsin!

outiriina kirjoitti...

ihania kesäisiä koruja muillekin kuin puutarhaihmisille :))minulla odottelee oranssiset fanerikukkaset että saisin niihin reiät poratuksi - tai keksityksi toisenlaisen tavan kiinnittää ne koruun ;)itse olen sanonut että meidän pihassa ei taida mikään kukkia ensi kesänä (selkä ja nilkka kelvottomassa kunnossa), mutta taidan kuitenkin johonkin purnukkaan krassin siemenet heittää kun ne on niiiiin ihanaisia...

Sorsaska kirjoitti...

Ihania kukkasia! Ja nokkela idea nuo vanerikukat! Mutta mitä ihmeitä nuo "sipulit" on tuossa keltaisessa korussa? Näyttävät tosi kivoilta!

Vikki kirjoitti...

Mags, kiitos!
Iloittelin kun oli niin hyvä mieli :)

Jaana, kiitos!
Meillä on vielä reippaasti lunta.

Kati, kiitos!
En myöskään käytä korviksia siksi kai niitä ei oikein tule tehtyäkään.

Muikku, kiitos!

NinaÖ, kiitos!

outiriina, kiitos!
Krassit näyttävät niin syötävän suloisilta salaatin päälläkin :)

Sorsaska, kiitos!
Ne ovat jotain siemenkotia, reikiä poratessa sieltä sisältä tuli ohuen ohuita kapeita siemeniä.

Tarleena kirjoitti...

Niin...tänään tuli taas lunta, mutta onneksi se muuttui vesisateeksi. Tekisi niin mieli jo multamaahan tonkimaan :) Onneksi on näitä virtuaalikukkasia :) Tosi hauska idea!

Maria Kupari kirjoitti...

Joku on ollut taas ahkerana täällä! :) Nämä on ihanan värikkäitä ja keväisiä.

piia kirjoitti...

Ihanaisia kukkia; kevät on niin tulossa... vaikka lunta onkin vielä ihan liikaa.

Maikku kirjoitti...

Ihanan hortonoomi kun tarkasteli puutarhansa ja kuinkas sattuikaan kukat kuviksi! Näitä kauniita värillisiä lötyy varmasti jokaisen muotitietoisen naisen kaulasta ja korvista....;)
Tein kieroksen kaupoissa ja nuuskin ja taltion, paljon värillisiä kauniita koruja, olet oikealla asialla ja onnistunut luomaan taaskin silmäniloa....;)

Helinä kirjoitti...

Ihania puutarhaihmisen koruja:-)

Vikki kirjoitti...

Tarleena, kiitos!
Viimeyönäkin oli tullut lunta mutta nyt paistaa aurinko ja tuo kevättä lähemmäs.

Maria Kupari, kiitos!

Piia, kiitos!

Maikku, kiitos!
Tämä kevät näyttää tuovan tosi iloiset värit!

Helinä, kiitos!

JaanaR kirjoitti...

Kivoja retrokukkia iloisissa väreissä! Ilahduttavia kaunokaisia kaulaan ja korviin :)

Othel kirjoitti...

Voi miten kivasti limitetty tarina ja korukuvat! Siinä ehtii jo hölmistyä, että mitenkäs korun värit tuolla tavalla vaihtuvat... Toimii!

kuparikukka kirjoitti...

Ihania ilon koruja! :)

Vikki kirjoitti...

JanaR, kiitos!

Othel, kiitos!
Taisi olla ensimmäinen tarina :)

kuparikukka, kiitos!