torstai 10. helmikuuta 2011

Morsiamen korusetti 4 / 4

Viimeinen setti uunista ulos!
Tästä toivoisin keskustelua ja ihan oikeasti toivon että jokainen halukas sanoisi mielipiteensä. Toivon kovasti nimenomaan rehellistä palautetta kysymyksen nappien juhlavuudesta.
Onko ehkä elämän tärkeimmän juhlan "aliarviointia" jos laittaa muovista tehdyt nappikorut juhlakoruiksi?

Nämä ovat ihan tavallisia nappeja, tai oikeastaan nappimaailman kaunottaria, hankittu Polan tehtaanmyymälästä. Niin kauniita, yritin saada kuvaan tätä hohdetta ja onnistuinkin. Juhlan kunniaksi laitoin hopeaa seuraksi. Hopea alkaa olla aikamoisissa hinnoissa, joten ajattelin että juhlan jälkeen napit voi vaihtaa kiviin ja toisaalta kun hopea väistämättä tummuu nappien valkoisuus ei oikein sopisikaan siihen. Yhden juhlan koru!

Napit elelevät omaa elämäänsä, eivät pysy ihan paikoillaan kun pää kääntyilee, ovat sen verran keveitä.
Molemmilla puolilla on sama hohde mutta toinen puoli on tasainen. Tykkään näistä itse.
Settiin kuuluu vielä rannekoru ja keskimmäisessä kuvassa näkyvät pienet helmikorvakorut.

15 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Voi Vikki! Minusta tämä on ihan paras, jos on ekohenkinen morsian! Sitä paitsi, eivät nuo napit näytä napeilta tässä korussa vaan mitä arvokkaimmilta helmiltä!
Huippukoru.

Niina T. kirjoitti...

Minäkin tykkään tästä korusta, Nappikorut on vaan jotenkin niin kauniita, etenkin tällaiset ei-tavanomaiset napit, hyvin juhlavuutta luo tuo hohde.

Niina kirjoitti...

Upea, sanon minä :D
On olemassa monenlaisia häitä ja monenlaisia morsiammia... kaikki eivät mene kirkossa naimisiin taikka järjestä tuhatpäisiä häitä. Tämä on juuri sellainen persoonallinen koru persoonalliselle ja uniikkia kaipaavalle naiselle. Siispä ei pidä lokeroida, meitä on niin moneksi ja onneksi sinä olet niiiiiiin monipuolinen :D siinäpä rehellinen mielipide....

Unknown kirjoitti...

Kyllä vain, nappimaailman kaunottaria <3 Ihanaisen hauska koru.

Manteli kirjoitti...

Kierrätystä harrastavalle morsiammelle tämä on unelmakoru ja minun mielestäni todella kaunis. Kaikki, mikä näyttää kauniilta ja on taidokkaasti tehty, sopii korumateriaaliksi.

Maikku kirjoitti...

Koru valitsee kantajansa ja jos tämä nappi+hopea avaisi lukkonsa ja kiertyisi kaulaani ja kumpikin olisimme onnelisia elämämme loppuun asti...:)Nappi sana on arkinen, mutta jos sen sanoo esim.tunnetun-merkkituotteen-helmiäis-korunappi...ni sit se kolahtais siihen hienosteliaankin..hih!Tässä kun ollaan jonkin verran asiantuntijoita, sinä ja minä, niin totuushan on se,jos tekijä on tyytyväinen työhönsä ja tuntee eri kohderyhmät, tekele on täysi 10!!! Esimerkki: Olin kansainvälissä Suomen suurlähetystön pippaloissa ja minulla oli mustista napeista ja kullanv,puikulahelmistä tehty koru.Tuntematon rva sanoi että on aina ihaillut Aarikankoruja ja tarkasteli koruani, hymyilin ja kiitin, että se taas siintä....;)

Vikki kirjoitti...

Kiitos, kiitos teille kaikille!
Olipa mukava lukea kommentteja, siinä mielessä mukava, etten ole ainoa joka hyväksyy / sallii / laittaa nappikorun juhlavaan tilaisuuteen.

Mona kirjoitti...

Mietin korua katsellessani, että onko noi kauniit napit oikeasti muovia...sitä kun yleensä niin vieroksun. Ihanan kuulas koru ja napit sopii siihen ihan loistavasti !!! UPEAA !
Kyllä ihan varmasti tämä löytää kantajansa, meitä kun on niin moneksi, minäkin ottaisin tuon mielelläni kaulalleni ja kantaisin sitä ylpeänä, vaikka kuinka olisikin sitä muovia. Wau, sait anakin minun pääni ajattelemaan välillä ihan toisella tavalla...ehkä katselen ukon mamma-vainaan nappijäämistöäkin eri silmällä, niitä kun on tuhansia ja taas tuhansia vuosikymmenten takaa...hän kun toimi ompelijattarena 30-50-luvulla...

Vikki kirjoitti...

Kiitos Mona!
Olen oikeasti iloinen siitä jos täältä blogista saa jonkin vinkin tai oivalluksen :)
Toivoisin niin joskus kirpparilla törmääväni tällaiseen menneitten aikojen nappiaarteeseen.

Kaisa Reetta kirjoitti...

Nappikoru on vallan ihana.. :)

Sopiiko muovi häihin.. Minusta näitä juttuja ei voi arvottaa yksinomaan sillä perusteella, kuinka 'arvokasta' taideteoksen alkumateriaali on ollut. Miellän ajatuksella tehdyn korun taiteeksi, joten myös muovi on minusta aivan sopiva jopa juhlassa pidettävän korun materiaaliksi. Korun yksilöllisyys ja Henki ratkaisevat.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Kati!
Tykkään tuosta ajatuksesta että korussa on henki!

Castalia kirjoitti...

Tykkään!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Castalia!

Kaija kirjoitti...

Voi että napeistakin saa näin kaunista!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Kaija!
Napeissa on paljon mahdollisuuksia.