sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kirpparilöydöt XII

Uusia koruja on tullut tänne harvakseltaan, ilokseni olen saanut jonkin verran tilauksia joitten parissa olen touhunnut.
Kyllä tämä postaustahti vielä vilkastuu.
Pitkästä aikaa olin viikonloppuna kotona ja pääsin kirpparille. Siellähän ei ollut tällä kertaaa kovinkaan paljon myyjiä. Mutta sain tehtyä kivat ostokset.

Pentikin Muskotti-taulu keittiöön lähti kahdella eurolla kuin myös tuo hauska jalallinen kulho. Myyjä sanoi kulhon olevan sarvea mutta oliskohan se muovia kuitenkin, ei sillä väliä, se on niin hauska esine. Kameraan tuli joku häiriö lopussa joten kaikki kuvat tulivat tällaisia "taiteellisia" mutta kertonee kuitenkin että suovillat ja vanha pullo saivat sopivan kaverin :)
Alpakkalusikoita koruja varten.
Puukorviksista väsäilen riipuksia. Ovatkohan nuo ruskeankirjavat korvikset tehty jostain siemenistä, hienot värisävyt? Ihana pöllönpoikanen ja sievä käsin maalattu maisemariipus. Puusta tehtyihin korviksiin laitan vähän vahaa pintaan, päätyvät kai riipuksiksi? Lasipisarat ovat tosi kauniita ja niissä on ihan reilunkokoiset reiät, ajattelin että sopisivat sävyltään upeasti hopean kanssa. Sydänkoru on painava, lienee kokonaan metallia. Hyvät löydöt!

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Hyvät on löydöt! Etenkin tuo pöllö ja maisemariipus on hirmusen söpöjä. Kyllä se myynti miullakii vilkastui ja ihan tyytyväinen olen :)