keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pöytä SorMillassa

Tähän olen panostanut. Lukuisia iltoja ja iltayön tunteja, kylläkin ihan mielelläni.
Sain hienon tilaisuuden naapurikaupungin SorMilla-käsityöliikkeeseen, pidän siellä koko heinäkuun näyttely/myyntipöytää ja nyt jäsenenä koruja on siellä muutenkin esillä syksyä kohti mentäessä.
Myyntipöytäkutsu tuli melkoisen lyhyellä varoitusajalla joten piti jättää kaikki iltamenot ja naamakirjat ynnä muut ja puurtaa tämän eteen :)

Koristeena tällaisia paperinarukukkia joita tein yhteen aikaan valtavasti, vieläkin niitä on tuolla puolitekoisina odottamassa uutta tulemista.

Tässä "mustikkakulma" ja ympärillä sinisävyisiä koruja.
Pöydän keskellä on äidin vanha korurasia josta "pursuvat" arvokkaimmat helmet.
Myönnän että tämä pöytä pursuaa vähän muutenkin mutta kun halusin esille mahdollisimman monenlaisia koruja. Pöydän yläpuolella omenapuun oksassa roikkuvat nappikorvakorut.
Unohdin ihan tarkoituksella sen "vähän on paljon."

18 kommenttia:

Sinikarhu kirjoitti...

Upea mahdollisuus ja kauniilta näyttää. Hyvä idea tuo mustikka kulma, varmaan löytyy muitakin nimiä.

Leonida kirjoitti...

Hieno juttu, että pääsit tuonne laittamaan korusi näytille. Ja pöytä on ihana runsauden sarvi, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain!

Mags kirjoitti...

Onnea myyntiin! Mielettömän houkutteleva pöytä, tuo keskiön korurasia-idea on hieno :-D

Ninni kirjoitti...

Ui ui, kun on kaunista. Kyllä tuossa on houkutusta monelle käsityötä arvostavalle ihmiselle! ;)

Gesi kirjoitti...

Mahtavaa Vikki! Hyvältä näyttää ehdottomasti tämän kattaus. Toivottavasti myyt hyvin, minä ainakin jäisin kiinni tähän pöytään.

Unknown kirjoitti...

Ihania koruja pöydän täydeltä, eihän tuota voi millään ohittaa!! Huisin hyviä myyntejä toivottelen <3

Anni kirjoitti...

Hienoa Vikki! Onnea myynnille :) Vasemmassa ylänurkassa näyttäs olevan miun värejä :D

Helrii kirjoitti...

Hieno juttu. Onnea ja menestystä.

KatMan kirjoitti...

Ihanan näköinen pöytä täynnä ihanuuksia! Menestystä myyntiin!

Vikki kirjoitti...

Kiitos paljon teille, Sinikarhu, Leonida, Mags, Ninni, Gesi, Amalia, Anni, Helrii ja KatMan kommenteista ja myyntionnentoivotuksista. Nämä teidän kaikki viestinne olivat ystävällisiä, mukavia ja kannustavia.

Mutta ensimmäistä kertaa tämän kolmivuotisen harrastuksen aikana törmäsin kateuteen. Iloa on ilmassa kuitenkin huomattavasti enemmän.

Mags kirjoitti...

Voi mitä, ei! Kehtaako joku kadehtia sinulta mahdollisuutta antaa hiukan kauneutta eteenpäin ja saada hitunen käytetystä ajasta ja kuluista korvatuksi?
Mutta meitä kannustajia ja ihailijoita on toden totta enemmän!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Mags :)

Peikkonen kirjoitti...

No kyllä mä oon vähän kade, ettei mulla ole tollasta pöytää/tilaisuutta, mutta itsehän sellaiset tilaisuudet etsitään, ja on jo aikakin että herkkusi pääsevät maailmalle :)

Houkutteleva pöytä, kyllä pitäis ostajia riittää, kunhan ovesta sisään löytävät! Aiotko itse olla välillä esittelemässä? (Huonotapaisten asiakkaiden kommentit täytyy yrittää päästää yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos.)

Manteli kirjoitti...

Voi kuinka paljon ihanuuksia pöydässäsi, kauniisti aseteltuna ja koristeltuna.
Toivottavasti saat vastinetta kovalle työllesi.

Pirita kirjoitti...

Vau! Hienoa Vikki! Onnea ja menestystä! Pöytä näyttää todella herkulta, vaikka mitä ihania päivityksiä oli sulta tullut eikä ole ehtinyt kommentoimaan. Anna kateellisten kadehtia ja olet kyllä mahdollisuuden ansainnut, kateellisia ihmisiä löytyy aina ja heidän ainut "ilonsa" taitaa olla kun saa himmennettyä jonkun muun iloa. Ei kovin rikasta eikä varmasti kanna pitkälle sellaiset kateudet! Nih! <3 sytämiä sulle!

ampiine kirjoitti...

Hei Vikkia ja oikein paljon onnea Sormillan myynneillesi!

Blogissani on siulle kuvahaaste.Nappaa kiinni, jos innostut : )

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Aina joku pösilö kadehtii, älä välitä. Onnea sinulle hienosta mahdollisuudesta, sehän voi poikia vaikka mitä! Itse olen ollut niin väsynyt päiväkoti-työ-kodinhoito-rumbasta että tosi vähän on tullut blogeja edes luettua eikä kyllä korujakaan oikein synny...mutta aikansa kutakin ;)

Vikki kirjoitti...

Kiitos, Peikkonen, Manteli, Pirita, ampiine, ja Anu kaikesta positiivisesta latauksesta!
Itse en ole tuolla myymässä enkä esittelemässä kun se mahdollisuus olisi vain lauantaisin ja tuntuu että tarvitsen sen vapaapäivän.
Enää tuo "kademieli" ei niin harmita, se oli vaan ensimmäinen laatuaan ja olen kai aika herkkis tässä suhteessa ja pitänyt varsin vähän meteliä tekemisistäni.
ampiine: Kiitos haastesta!