lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kevät-uutuuksia :)


Myyty


Välillä on vaikeata keksiä otsikkoa, varsinkin jos tulee useampia kuvia. Siihen miettimiseen taitaa mennä melkeinpä enemmän aikaa kuin itse tekemiseen. Sitten toinen johon taitaa upota enemmän aikaa kuin tekemiseen on kuvausalustan valinta. Olen keräillyt jonkinmoisen määrän sisustuskirjoja joista sitten etsiskelen sopivan kuvan . Välillä muistaa selvästi kuvan jota nyt voisi käyttää, mutta ei tule mieleen missä kirjassa se kuva on. Sitten selaan ja selaan ja aurinko joka nyt näkyy hetken ajan ehtii jo häipyä ja hyvä kuvaustilanne on ohi.
No ei tämä nyt näin hankalaa ja vaikeaa ole miltä yritän saada tämän kuullostamaan. Kuvauksessakin on vielä paljon, paljon opettelemista ja näinhän se pitää ollakin. Tässä voin kuitenkin yhdistää näitä asioita joista niin kovasti tykkään.
Muutama torstai-illan aikana syntynyt koru.

5 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Keväisiä koruja, hennon sinistä ja ylimmäisestä korusta säteilee tulppaanien punainen hehku. Hienosti saat työsi esiin juurikin huolellisella kuvausalustan valinnalla. Olen samaa mieltä tässä otsikkoasiassa, joskus mietin kauankin otsikkoa ja sitten kuitenkin päädyn siihen ensimmäiseksi keksittyyn.

Unknown kirjoitti...

Ihaneit, keskimmäinen ihastuttaa eniten, ihkut isot pallerot kivien välissä.

Jaana alias jahnukainen kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia olet taas tehnyt. Aina täällä pikaisesti käyn kurkkimassa tekosiasi, mutta kommetointi on ollut vähäistä viime aikoina.
Otsikon keksimiseen vinkki: Kirjoita juttu kuvineen ensin valmiiksi ja poimi sitten omasta tekstistäsi joku lyhyt lause tai pari sanaa otsikoksi. Niin minä usein teen.

Näistä kolmesta korusta, ottaisin tuon keskimmäisen omaan kaulaani. Se on ihana!

Vikki kirjoitti...

Kiitos!
Tuohan oli hyvä vinkki otsikoimiseen Jahnukainen.

Rusina kirjoitti...

Oi kun on nättejä kevätkoruja ja tietysti tuo punainen on niin herkullinen kun on lempivärini.

Älä huoli, sma ongelma on välillä piuhan tässäkin päässä. Ei ole hurraamista eilisenkään otsikollani ;)