torstai 25. helmikuuta 2010

Hillosipuleita

Myyty
Tämä on ihan tällainen peruskoru musta-valkoisen ystävälle. Ovatkohan nämä simpukkaa, enpäs tiedäkkään. Eilen en pystynyt parempaan :)

Tänään olin Pitsikurssilla, jatkuu vielä huomenna ja lauantaina. Näytän sitten mitä sain aikaiseksi, tuntuu hyvin mielenkiintoiselta tuunaukselta.

4 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Mä oon jo yli puoli vuotta tehnyt ahkestasti koruja ja nyt alkaa jo hieman uupumus painamaan =( Mutta onneksi pian alkaa kevät ja valoisa aika, pääsee touhuamaan pihalle, tekemään perennapenkkejä ja muita asetuksia =) Niitä sitten mulla luvassa kun kesä tulee ja ensi viikonloppuna pääsee hieman virkistäytymään Helsingin Wanhassa satamassa oleville käsityömessuille, minne lähden äidin kanssa, ellei muita tilanteita tule eteen. Kaunis koru, yritän tässä ÄHH-projektin parissa vielä muutaman päivän sinnitellä, sitten tulee hieman ansaittu tauko, joka on paikallaan =))

helrii kirjoitti...

Musta-valkoinen toimii aina ainakin minulle. Laita kuvia sitten kuvia pitsituunauksista. On mielenkiintoista nähdä minkälaisia juttuja teette. Oletko muuten huomannut, että on tullut kirja pitsituunauksista.
Saramäki,Honkimäki,Jormalainen: PITSIKIRJA

Tarja K kirjoitti...

Tuo on hauska koru ja oikeesti muistuttaa hillosipuleita.

Oletko lähdössä Lahteen messuille maaliskuun lopulla?

Vikki kirjoitti...

Kiitos Ninni!
Miullakin on jo kova hinku pihatöihin. Mukavaa messumatkaa.

Kiitos Helrii!
Kurssi oli mukava ja hyviä vinkkejä saimme. Kiitos kirjavinkistä.

Kiitos Tarja!
Näillä näkymin olen lähdössä jos kyytisuunnitelma ei muutu.