keskiviikko 19. tammikuuta 2011

19. tammikuuta

Toinenkin korvispari pääsi käyttöön, turkoosiinhan sekin oli pakko yhdistää.
Monesti kun katsoo kuvaa niin huomaa että jonkun asian olisi voinut tehdä vähän toisin. Ajatelkaapa tuohon turkoosin helmiparin keskelle pieni metallihelmi tai tummanharmaa/musta siemenhelmi joka toistaisi noitten "kalansuomujen" nystyröitä ja samalla nystyröitä noissa metallihelmissä. Lisäksi vaikutelma olisi kevyempi nyt se on vähän "jäykkä", ehkä puran ja lisään sen kun alkoi vaivaamaan.

Turkoosit helmet ovat lasihelmiä. Löytönä tässä on tuo korvakoru riipuksena.

Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Jaana :)

4 kommenttia:

Maikku kirjoitti...

Tätähän se on, kun saat korun tehtyä, tarkastelet ja huomaat pienen pikkareisen kohdan, että tässä vois ollakin sen harmaan helmen paikka...!?? No,ei muuta kuin uusiks ja sitten vasta on omalle silmälle hyvä ;D.Meidän katsojai silmissä näkyy vain se kaunis turkoosi-kala-koru... ;)

Mags kirjoitti...

Tämä koru on ihanan raikas! Vaikka siinä hematiitti-versiossa ne pikkuhematiitit olivatkin tosiaan kuin suomuja konsanaan, niin kyllä tässäkin nuo nystyräiset helmet luo sen saman tunnelman; tulisiko pikkuhelmien kera jo liiaksi?

Manteli kirjoitti...

Mielestäni näin on kaunis, en mitään korusta muuttaisi. Nämä kalakorvikset olivat kyllä mainio hankinta, niistä kun sait vielä tuplaten koruja.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Maikku!
Pitäisi ottaa ensin sellainen lukoton testikuva ja tarkastella kriittisin silmin :D Muutamia koruja menee silloin, tällöin purkuun.

Kiitos Mags!
Saatatpa olla ihan oikeassa! Jos purkaisi vaan toisen puolen niin voisi verrata :)

Kiitos Manteli!
Korvikset olivat kyllä kiva löytö, turkoosi viehättää aina!