tiistai 11. tammikuuta 2011

11. tammikuuta

Hankitaan kirpparilta yksi perhosvyö, jonka jälkeen jäädään ihmettelemään että mitä tuli ostettua ja mitä tästä voisi saada aikaiseksi.
Helmiä en osannut millään yhdistää tähän koruun ja näihin väleihin, jos jotain olisi voinut ajatella niin olisivat olleet melko kookkaita ja painoa olisi tullut liian paljon. Perhoset ovat kuitenkin kohtalaisen isoja, siipienväli 4,5 cm. Tästä olisi ollut kaulakuva paikallaan, näyttävät nimittäin ihan hyvältä kaulassa.

Tässä ylimmässä korussa on ihan alkuperäinen ketju joka oli siis vyönä. Tein sen verran pitkän ettei lukkoa tarvinnut laittaa.

Tähän laitoin ohuemman ketjun, löytyi onneksi samanväristä metallia ja laitoin tuon yhden perhosen ikäänkuin riipukseksi.

Yhtään perhosta en päästänyt karkuun. Se viimeiseksi jäänyt päätyi tällaiseen nahkanauhaan yhdistettynä, vähän lyhyemmäksi koruksi.
Tässä tuunauksessa käytin lähes kaiken, vain pari välilinkkiä jäi yli.
Ei tässä mielikuvitus ole loppumassa, vähän vain pyörittelen ranteita :D
Tervetuloa lukijaksi Marsaliittus :)

8 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Nää taitaa nyt käydä siihen foorumin tän kuun teemaan ;-D
Tuon yksinäisen varmaan valitsisin itselleni.

Akvamarin kirjoitti...

...ja minä ottaisin tuon keskimmäisen. Ovatpa upeita! Sulla on sitten tuota kirpparisilmää aarteille - ja taitoa tehdä niistä Aarteita.

Manteli kirjoitti...

On sinulla uskomattomia kirppariaarteita, todella viehättävät korut sait perhosista.

Piia kirjoitti...

Lumiavan kauniita! Blogista löytyypi palkinto =)

Maikku kirjoitti...

Totta se on, että yleensä kaikki osat käytetään jos ei heti,ni myöhemmin, sitähän se tuunaus onkin,joku välkkypää sano mua sairaaloisen nuukaksi, kun teen vanhasta uutta!? NOOO, katoin päälle ja totesin, että yleensä saan kehuja ja pidän itseeni melko älykkäänä ja käytännöllisenä naisena. Pyysin tarkistamaan omaa peilikuvaansa!? Mahottoman hyvää ja mielenkiitoista ovat nämä sun sivut :).

Vikki kirjoitti...

Mags, kävin kurkkaamassa!

Kiitos Akvamarin!

Kiitos Manteli!

Kiitos Piia, olin iloisen yllättynyt!

Kiitos Maikku!
Eiköhän se ole enemmän luovuutta kuin nuukuutta!
Vaatteita tosin en osta kun ei tuo neula pysy oikein kädessä, en siksi että väheksyisin.
Mytta sanoisko näin että "kovia materiaaleja" tarttuu aina mukaan.

~Tikki kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on kolmesta kauniista kaunein minun silmääni. Ihanaa kierrätystä! Itsellänikin odottaa yksi vyö tuolla purkua :)Kierrätys vaatii minusta tuplalahjakkuutta; silmää nähdä uusia mahdollisuuksia ja vieläpä taitoa toteuttaa ne!

Vikki kirjoitti...

Kiitos ~ Tikki!
Kierrätys on niin innostavaa. Joskus on tullut mieleen että vähän niinkuin leikkimistä, eikös joku tutkimus vasta ollutkin että aikuistenkin pitäisi osata leikkiä.
"Tää laittais tämän niinku tähän" :D