maanantai 17. tammikuuta 2011

17. tammikuuta

Aika mainiosti veistelty tai sahailtu kissa, hyvä kissamainen luonteva asento kaikenkaikkiaan. Tässä riipuksessa ei ollut mitään valmistajan nimeä, vaikuttaisi vähän siltä että joku olisi tehnyt tämän vain itselleen. Rintakoru tämäkin.
Hylätty kissaparka ja kaikki mustat puuhelmet ovat tässä korussa löytöjä.

Lisäksi hapotettua akaattia joka on aika jännä kivi, yksi suosikeistani.

Kun tulin tähän koneelle tuli jo sellainen vähän nolostunut olo kun tungen tätä "korumassaa" tuutin täydeltä. En nyt kuitenkaan luovuta kun olen tähän teemaleikkiin ryhtynyt.
En odota, enkä tarkoittanut että joku sanoo "Elähän nyt" tai muuta vastaavaa. Tämä oli vain hetken fiilis ja tällainen oma tuntemus, kun en ole kovin kokenut esiintyjä :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on kiva käydä täällä katsomassa taas uutta korua. Tuostakin tuli niin kaunis.

Niina kirjoitti...

Aloitin tuossa äskettäin lukemaan vanhemmalle pojalle Harry Potteria ja kirjan alussa eräs noita kököttää aidalla kissan muodossa.... ensimmäinen mielikuvani oli juuri riipuksen kaltainen... Kauniita nuo hapotetut akaatit, en ole niihin ennen törmännytkään. Jatka vaan, äläkä tuollaisia nyt mieti ;D

Nafisan kirjoitti...

Ihana kissakoru! Rakastan kissoja, harmi vaan kun omista on joutunut lupumaan :'(

Manteli kirjoitti...

Kyllä näitä koruja katselisi vaikka monta kertaa päivässä. Koska en itse enää pysty tekemään juuri mitään näillä sormilla, on nautinto katsella muiden tekeleitä. Tämäkin koru on ihana, kisuliini on suloinen♥

Maikku kirjoitti...

Sitähän tämä blokkaaminen on, että antaa tulla ulos, sanoin ja kuvin ja lukijalle on se oma vastuu,kattoo mitä kattoo.... :)Minä saatan jopa useimman kerran päivässä vilkaissa, että oiskohan jotain uutta tullut kansien väliin...

Kirsti kirjoitti...

Tunge vaan korumassaa, se on meidän kiitollisten katsojien nautinto!!!
Miten viehättäviä koruja taiteiletkaan! Pidän kaikista!
Kissa on ihana, (minulla on oranssi kissa).

Mags kirjoitti...

Kyllä! Me tullaan katsomaan jokaikinen päivä ja odotetaan uutta nähtävää! Nämä on niin, niin Vikkityyliä, aina yhtä jännittäviä ja silmää hiveleviä värileikkejä :-)

Tanja / Saurikki kirjoitti...

Mieti pikemminkin, mihin tyhjiöön sä jätät meidät, kun kuu vaihtuu ;)

Ihana kisu :) ja helmet passaa loistavasti kaveriks.

helrii kirjoitti...

Ihana koru. Minulla on samansarjan kissarintaneula. Tai siis luulen, että tuo on niitä samoja kissoja. Valmistaja on Karjalan korut .Se millä on ollut Linnoituksessa siellä vihreässä makasiinissa kesämyyntipaikka.
On vaan kiva käydä katsomassa ,joka päivä mitä kivaa olet taas saanut aikaiseksi. Kun omalla korurintamalla on aika hiljaista.

Vikki kirjoitti...

Kiitos teille kaikille yhdessä ja jokaiselle erikseen, olette niin mukavia:)

Arvasin kyllä aloittaessani tämän maratoonin ja itseni tuntien että tälläinen olo tulee vastaan.
Alan miettimään että olenkohan nyt vähän liian innokas esilläolija. Tulipa tutuksi yksi aika suomalainen luonteenpiirre, eikös vaan!

helrii, eipä tullut mieleenkään, nyt jotenkin muistan nähneeni, olen sentään aika monta kertaa käynyt katsomassa. Ostin viimeeksi ihanan ketun.

Akvamarin kirjoitti...

Näitä on niin kiva käydä ihastelemassa! Kissa pääsi hyvään seuraan. Korun nimi voisi olla vaikka Kirsi Kunnaksen lorun mukaan Yökolli. :-)

Vikki kirjoitti...

Kiitos Akvamarin!
Kirsi Kunnasta on luettu ja kovasti tykätty :)