keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kaakaohetki

Koru sai nimensä villiintymisestä kaakaoon. En ole moniin, moniin vuosiin juonut kaakaota ja nyt kun lopetin kahvin juonnin, niin keksin tämän kaakaon kun välillä tekee mieli kuumaa juotavaa, juon kyllä teetäkin.
Tykkään tummasta enkä niin kovin makeasta mausta. Osaisko joku vinkata jonkin tumman hyvän kaakaon merkin, nyt on menossa Oboy ja voisi olla vieläkin tummempaa ja voimakkaampaa.


Korussa on tämän monien korukavereitten tunteman helmitaituri Akvamarinin massasta taiteilemia helmiä. Kiitos vielä Akvamarin!

Tykkään tosi paljon tuosta utuisen harmaansinertävästä sävystä, se on tuon ruskean kanssa niin nappiosuma. Lisäksi opaliittia, kupareita ja puuvillanauhassa lasihelmiä.
Halusin taas laittaa toisen kevyemmän nauhan vierelle, toistoa :)

Lämpimästi tervetuloa lukijaksi KAISU!

18 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Aivan hyvin voit lisätä toisen nauhan; Minttusuklaassa se toimi niin maan upeasti! Tässä on samaa, mehevää otetta :-)

-Käytän 'van houten' tummaa kaakaojauhetta, jossa ei ole valmiiksi lisättyä sokeria tai maitojauhetta, jokainen voi sitten lisätä haluamansa omaan kuppiin.

Anonyymi kirjoitti...

(j.k.sulla on akvamarinin meili-linkki tuossa yllä...)

Niina T. kirjoitti...

Itse en juo kahvia ollenkaan, kaakaot ja teet (niistäkin yrtti ja hedelmähaudukkeet) maistuu enemmän. oma kaakao suosikki on Dumle, ei sekään tummaa ole, mutta mielestäni parempaa kuin oboy. Aikoinaan (Lue: n.10 vuotiaana) lempikaakaoni oli Sparn halpis versio, mutta voi sitä surua kun kauppaketju lopetti Suomessa. Teetsä vielä: oletko juonut Yogi teetä? Sweet chai on aivan ihana, mausteinen tee. Forsman Tean Kuuma Lumous ja kaikki kokeilemani ruusunmarjateet ovat nam marjaisia! Mainostetaan vielä Teekannen vaniljaiset Hot Love (vadelma) ja Sweet Temptation (mustikka) teet on kuin äidin tekemää marjamehua!

Niina T. kirjoitti...

Ps. ihania jälleen nämä Akvamarinin helmet. ♥

Niina kirjoitti...

Minttusuklaan kaveri on upea. Jos pitäisi valita kumman ottaisin ... ei onnistuisi, utuisen ihana. Tykkään ihan kaikesta, pienistä helmistä, helmihatuista, nauhasta... Tuo nauhan käyttö on upea idea.

sole kirjoitti...

No nyt rupesi sitten tekemään mieli kaiken maailman kaakaoita ja suklaata ja vaikka mitä. Van Houten on kyllä ihanaa varsinkin kun siihen laittaa kermaa mukaan, mitä ei tietenkään pitäisi tehdä.
Opaaliitit keventää kivasti ja toinen nauha on myös hieno idea.

Paula kirjoitti...

Kaakaohetki herautti veden kielelleni <3

Itse olen laiska kaakaonjuoja, ja käytän Oboyn annospusseja, jotka sekoitetaan kuumaan veteen.
Jos olisin yhtään vihmerämpi, tekisin kaakaoni Van Houtenista, kulutusmaidosta ja ripauksesta sokeria.

kuparikukka kirjoitti...

Ihana rauhallinen ja lempeä tunnelma tässä korussa! <3 (Ja Van Houten on täälläkin lemppari.)

Manteli kirjoitti...

Ihana herkullinen kaakaohetki, kyllä Akvamarin taikoo hyppysissään vaikka minkälaisia kaunokaisia.

Vikki kirjoitti...

Kiitos tuosta meili-linkki huomiosta, hössötin :)

Kiitos Mags!
Olin ihan kokonaan unohtanut "vanhan kunnon Van Houtenin" :)

Kiitos Nafisan!
Ja kiitos vinkeistä, kokeilen. Useimmiten tulee ostettua Nordqvistin Teetaivas-sekoitus.

Kiitos Niina!
Nyt alkaa kertyä näitä koruja vähän liikaa itselle, kun näistä helmistä ei raaski luopua. Pitää varmaan nukkua vähemmän ja liikkua enemmän että ehtii kaikkia koruja pitää:)Sanoo entinen "koruton"!

Kiitos sole!
Toinen nauha teki tähänkin uudenlaisen tunnelman, ajattelin ensin että kuvaisin I ja II vaiheen erikseen.

Kiitos Paula!
Hauska sana tämä vihmerämpi!
Niin moni kehuu tätä Van Houtenia, nyt olen ihan vakuuttunut!

Kiitos kuparikukka!
Tuo sinertävänharmaa on jotenkin niin unenomainen ja lempeä sävy!

Vikki kirjoitti...

Kiitos Manteli!
Kiva tehdä Akvamarinin kanssa "kauppoja", mikään ei ole ollut pettymystä!

Niina T. kirjoitti...

Tulipa vielä mieleen, että välillä tekee mieli herkutella ihanalla herkkukaakaolla: sulattaa kaakaoon Pätkiksen ja laittaa päälle kermavaahtoa. Yliopistolla join ekan kerran moista minttukaakota ja sittemin kopioin kotioloihin :)

Akvis kirjoitti...

Tässä korussa on rustiikkia etnohenkeä! Ihanasti nimetty kaiken lisäksi. Helmihatutetut maitolasihelmet on ykkössuosikkejani...

Jos pääkaupungissa käyt, niin tsekkaa Kaakaopuu-kahvilan (kaakaolan?) chilikaakao. Järkyttävän hyvää ja aidosta suklaasta paikan päällä keitetty.

Mulla on joitain helmiehdotuksia sulle, mutta yhdet vaatii hiomista ja kuvaamista. Täytyy hommata karkeampaa hiomapaperia jostain.

Vikki kirjoitti...

Nafisan, olinkin tuon joskus kuullut mutta unohtanut, kiitos tästä vinkistä!

Olette mukavia kun kommentoitte myös tätä kaakaokysymystä, sain monta hyvää vinkkiä, KIITOS!

Kiitos Akvamarin!
Voi kun pääsisi maistamaan, nyt kastuu näppäimet :)
Nyt en varmasti saa unta, voi että. Tee ihan rauhassa vaan, maltan odottaa!

Jaana kirjoitti...

Kiitos kaakaohetkestä :)!

Van Houten on minunkin kaakaomerkki-lemppari.

Kaakaopuu Kampin keskuksessa on kyllä kaakaokupillisen arvoinen hengähdyshetken paikka - ja enemmänkin :).
Monesti tullu käytyä.

Vikki kirjoitti...

Kiitos Jaana, kiva jos maistui!
Pitänee tutustua Kaakaopuuhun :)

Piia kirjoitti...

Korusi on suorastaan herkullinen. Aloin miettimään, kaakaossa voi olla harmaita sävyjä, ruskeita... kauniita ja herkullisia. Ei vaan kauaa malta tuijottaa ennenkuin käy kimppuun ;)

Vikki kirjoitti...

Kiitos Piia!
Maidosta tulee noita sinertäviäkin sävyjä.

Ostin van Houtenia, 1 tl sokeria ja ripaus chiliä. Voi taivas miten taivaallista :)